Qlawy Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Mam płyte GA-7VA i procesor A XP 1700+ (na tym shitnym rdzeniu - niestety nie barton) i po podkręceniu go do 2100+ (wiem mało) system zaczyna sie sypać, myśle że dodanei wiecej Voltów coś pomoże ale tutaj pojawia sie problem, w biosie nie moge ustawić konkretnego napięcia tylko mam +5%, +10% .... -5%, -10%.... nie bardzo wiem jak mam to "kontrolować" Czy jest jakiś program do zmiany napięcia spod Winzgrozy? albo coś? Jakieś sugestie? bo nie mam kasy na nowy procek a czuje braki .... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 drut mod :>? raczej v-core spod windy zmieniać nie można :) pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 EasyTune 4 który dostałeś razem z płyta główna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 dzieki mozna zamknać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...