Skocz do zawartości
Sysak

Myszka Do 70 Pln Z Warunkami

Rekomendowane odpowiedzi

wow. to juz drugi miesiac zbieram sie na kupno tego ultraX. nie ma jak cierpliwosc :lol: ciekaw jestem jak bedzie sie trzymac w lapie to ustronstwo. moze jeszcze poszukam o szmatach topicu i kolejne 30 z glowy :wink: a na powaznie czego moge sie spodziewac po tym malenstwie? wie ktorys?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kiedys odlozylem (1,5roku temu) 300zl na myszke:) rodzina chciala mnie zmaltretowac;) ale fakt ze kocham fpp (q3, half) wiec kupilem mx510 i podkladke icemat.. Do dzisiaj nie zaluje kasy (wytrzymala juz duzo). Wiec jezeli jestes graczem i nie lubisz jak ci kursor czasem przeskoczy, lub myslisz o lepszej precyzji.. wydaj wiecej kasy;) chociaz to tylko moja opinia.. ja swego czasu na myszke 3 miechy odkladalem;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialem fajna okazje i kupilem [dostalem/wzielem w ramach dlugu (100pln)] mx 900 i jestem z niej super zadowolony, sąsiad mial juz 3 te podrobki mxow z a4techa i 2 juz padly ale on dosc energicznie z nich korzysta... ja ze swojej tak samo ale polecam wydac ciut kasy na myszke do gry mx 500 wzglednie tanio i super dziala a mx900 jak ktos potrzebuje podlaczac cos przez bluetootha itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam kolegę któy oszczędzał jakiś czas na Razora'a Diamond Back i specjalną pod niego podkładkę, zamiast usprawnić inne elementy kompa(ma durona 1ghz i 256mb ram ale i tak potrafi grać w grę, siedzień na gg, przeglądać www i ściągac prez p2p) owszem myszkę chwali, przydaje się mu do ET itd. no ale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazdy ma swoje priorytety. I to ze kupil myszke, to widocznie oznacza ze doszedl do wniosku ze jemu plynna gra na niskich detalach wystarcza, ale potrzebna jakas dobra myszka i pad do tego. Wg mnie to wcale nie glupie- widocznie chlopak nie wymaga wiecej od swojego kompa grajac, skoror inwestuje juz w inny sprzet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi