BaLoS Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 :blink: Co sie smiejesz????? Daj kase to sobie kupie mx1000 albo coś lepszego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zle zrozumiales. Nie smieje sie z braku kasy, bo to by bylo chamstwem totalnym. Smieje sie poprostu z ludzi, ktorzy uwazaja sie za pr0 (sorry ale tak juz mam). A mx1000 dla gracza akurat bylby kiepskim rozwiazaniem :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 wow. to juz drugi miesiac zbieram sie na kupno tego ultraX. nie ma jak cierpliwosc :lol: ciekaw jestem jak bedzie sie trzymac w lapie to ustronstwo. moze jeszcze poszukam o szmatach topicu i kolejne 30 z glowy :wink: a na powaznie czego moge sie spodziewac po tym malenstwie? wie ktorys? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ja kiedys odlozylem (1,5roku temu) 300zl na myszke:) rodzina chciala mnie zmaltretowac;) ale fakt ze kocham fpp (q3, half) wiec kupilem mx510 i podkladke icemat.. Do dzisiaj nie zaluje kasy (wytrzymala juz duzo). Wiec jezeli jestes graczem i nie lubisz jak ci kursor czasem przeskoczy, lub myslisz o lepszej precyzji.. wydaj wiecej kasy;) chociaz to tylko moja opinia.. ja swego czasu na myszke 3 miechy odkladalem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeditte Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ja mialem fajna okazje i kupilem [dostalem/wzielem w ramach dlugu (100pln)] mx 900 i jestem z niej super zadowolony, sąsiad mial juz 3 te podrobki mxow z a4techa i 2 juz padly ale on dosc energicznie z nich korzysta... ja ze swojej tak samo ale polecam wydac ciut kasy na myszke do gry mx 500 wzglednie tanio i super dziala a mx900 jak ktos potrzebuje podlaczac cos przez bluetootha itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Mam kolegę któy oszczędzał jakiś czas na Razora'a Diamond Back i specjalną pod niego podkładkę, zamiast usprawnić inne elementy kompa(ma durona 1ghz i 256mb ram ale i tak potrafi grać w grę, siedzień na gg, przeglądać www i ściągac prez p2p) owszem myszkę chwali, przydaje się mu do ET itd. no ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Wogole nierozumiem sensu Twojego posta... Co chciales nim przekazac? I co masz na mysli konczac "(...) no ale" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 dla mnie bezsensu wydawanie pieniędzy na myszkę za tę cenę, nawet jeżeli się gra w gry typu ET, posiadając części kompa które mają według mnie pierwszeństwo(choćby jego mobo z SIS'em i jego pamiątki sdram) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Kazdy ma swoje priorytety. I to ze kupil myszke, to widocznie oznacza ze doszedl do wniosku ze jemu plynna gra na niskich detalach wystarcza, ale potrzebna jakas dobra myszka i pad do tego. Wg mnie to wcale nie glupie- widocznie chlopak nie wymaga wiecej od swojego kompa grajac, skoror inwestuje juz w inny sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...