Gość alexcool Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Jak to mozna zmienic na ntfs i czy w ogole sie da. Przedtem mialem system plikow ntfs ale jestem w nalogu gry w cs'a, dlatego szwagier mi zrobil blokade taka wlasnie Niewie ktos jak to zmienic?? Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam aLeX :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 partiton magic i bez utraty danych sobie zmienisz na co bedzies chcial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alexcool Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Ale niechce mi sie zainstalowac bo mam jakis problem z cd romem CRC error przy instalowaniu, a jak sciagnalem to bylo cos przy instalshield spieprzone :? podajcie nazwe jakiegos programu podobnego do partitiona magica pzdr aLeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) weź no sprawdź pamięć ..... Też mi się trafiły ostatnio kilka razy CRC error przy instalowaniu dwóch gier i co? Jedna kostka z duala wywalała błędy w jednej(!) komórce :P Poszła na gwarę ... Edytowane 18 Lutego 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...