Klimer Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Siema Wiem ze to moze dziwne pytanie, a raczej prośba... staram sie zrobic jak najdłuzsza liste wyrazów które opisuja idealna kobiete. załozyłem sie (o dosc wartosciowy przedmiot) z znajomym kto napisze dłuzsza liste. nie poszukuje wulgaryzmow itp. potrzebuje naprawde wypełnic spokojnie strone A4 :) moga byc np. inteligenta, sympatyczna itp tzn to sa takie podstawowe i najbardziej popularne.. (ale na liste tez mi wejda :P ) prosze o pomoc i nie powtarzajcie jezeli mozecie wczesniejszych okreslen! dzieki!!! p.s. tak, czesto robie dziwne zakłady z róznymi ludzmi :P ale staram sie jakos je wygrywac ^^ TO CO MAM: kochana inteligentna sympatyczna fajna miła piekna słodka wrażliwa kochająca kulturalna konkretna zasadnicza pełna wdzieku kobieca seksowna wierna wyrozumiała spokojna radosna szczera troskliwa wyjątkowa nieprzeciętna niepowtarzalna ambitna wyrafinowana rozkoszna wzorowa kusząca skromna zajebista gustowna pociągająca nie z tej ziemi optymistyczna energiczna anielska będąca sobą pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 wąska w pasie dobrze pcha się suczka z rodowodem wytapetowana zmanierowana itd. pełno tego jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 powabna malutka śliczna ukochana nieznośna szalona dzika ;) nieobliczalna uparta mądra wrażliwa ...... itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimer Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 wąska w pasie dobrze pcha się suczka z rodowodem wytapetowana zmanierowana itd. pełno tego jest :D 1282766[/snapback] takich zapewne tak. tyle ze chodzi o takie bardziej na poziomie :) moze na tej liscie gdzie znajduje sie to co juz zebrałem sa niektóre złe ale jeszcze sie przefiltruje to wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 niesła mefa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Elokwentna już było :unsure: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Dobrze gotująca i przynosząca piwo? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 heteroseksualna wyrafinowana podniecająca zdolna onieśmielająca kobieca [; młoda (hehe...) uczuciowa wrażliwa z dużymi niebieskimi oczami... (musiałem to dodać... ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Dobrze gotująca i przynosząca piwo? ;] 1283021[/snapback] plaskoglowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 staram sie zrobic jak najdłuzsza liste wyrazów które opisuja idealna kobiete 1282723[/snapback] MOJA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 cycata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 niemowa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 paranoik ? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 drapieżna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 kuchareczka pierząca sprzatajaca długonoga złotousta ( milczenie jest złotem) podkrecalna Multitask jedwabista cicha :) mięciutka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 B) ciasna, młoda i wilgotna :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) pierząca Pierzące to są fydatki, albo foda. Chyba że chodziło o opierzoną. :lol: Klimer, weź słownik do ręki - mało tam przymiotników? Edytowane 18 Lutego 2005 przez NAZIR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vad Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 podkrecalna <lol> to mnie zmiazdzylo! kobieta ma być KOBIECA I MOJA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 f_cipe mefka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt333k Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 wąsata? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 nieokiełznana niezeksplorowana ;) niepoczytalna arcyinteligentna :) faszystowska neonazistowska nazistowska choleryczka wyśmienita gustowna dalej nie chce mi sie juz pisać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Szeroka w biodrze wchodzi dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) fajna doopa z twarzy ;] Edytowane 18 Lutego 2005 przez jounin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Skąpa może być :D. Nietuzinkowa :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 nieokiełznana szybka bezpośrednia podniecająca ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 jak zastapic 'ladna' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 jak zastapic 'ladna' ? 1284465[/snapback] :-P brzydka inaczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 niezeksplorowana ;) 1283922[/snapback] niespenetrowana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 bystra wypaśna seksiuśna małomówna elektryzująca lachencja łudząco podobna do mojej babci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 dojrzala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...