Buziak Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 dojrzala 1286371[/snapback] O tak z tym sie zgodze :) i dodam : -wierna -klasyczna -nowatorska -eksperymentalna -spiaca krolewna :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 niespenetrowana ;] 1284526[/snapback] nieodkryta poprostu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 nieodkryta poprostu :) 1287676[/snapback] hehe chyba nie o to chodzilo :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 wiem o co chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 nieziemsko piękna nieprzyzwoicie wygimnastykowana ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 szybka jednorazowka ;) i podobnych jeszcze sporo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 a bit of mmm for me :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monisia Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Makar , Indywidualista , Powerslave...............a może poprostu DZIEWICA??:).....ja bym tam jeszcze dodała....ekstrawagancka , oryginalna hmm szalona?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 taa dziewica uwielbiajaca seks i majaca kamasutre w malym paluszku - nie znajaca pojecia bol glowy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Nimfomatyczna monogamistka :] . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 MOJA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 MOJA :D 1289278[/snapback] ojjjj ktos tu mnie cytuje :))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) Makar , Indywidualista , Powerslave...............a może poprostu DZIEWICA??:).....ja bym tam jeszcze dodała....ekstrawagancka , oryginalna hmm szalona?:D 1288155[/snapback] dziewica brzmi troche nieciekawie ;) wole niezekspolrowana ;) EDIT: wielka mała duża puszysta szczuplutka.. można tak dlugo jeszcze :) P.S. Jak tam Twój zakład Kilmer ? Edytowane 21 Lutego 2005 przez indywidualista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 slownik synonimow :P : piekna: sliczna, ladna, urocza, niebrzydka, nieszpetna, cudna, cudowna, czrowna, czarujaca, wdzieczna, zachwycajaca, urzekajaca, wykwintna, doskonala, wzorowa, urodziwa intaligedna: rozumna, zdalona, bystra, sprytna, pojetna, domyslna, madra, łebska :P dalej mi sie nie chce szukac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Filigranowa, rubensowska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Rozwalilo mnie to "fajna doopa z twarzy" ! pialem pol godziny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 kaerers to tak jak slyszala moja siostra zaloty dresa do jakiejs panny w klubie: "Wiesz co, jestes zajebista z twarzy" w tym momencie panna w brecht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 berkut: dziwisz sie? :D poza tym to zastanawia mnie sens tego topicu? czyzby autor mial problemy z powiedzeniem wybrance swego serca ze mu na niej zalezy czy wrecz przeciwnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 odbytorq przczytaj pierwszy post. tylko właśnie nie wiem czemu nie pisze jak tam zakład jego stoi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 lodziarka wyeksplatowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 "lodziarka wyeksplatowana rubensowska" KLIK'n'run Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...