xslimakx Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Witam Nie natkneliscie sie moze czy gdzies na forum dyskusyjne/strone tematyczna dotyczaca laptopow? Szukam konkretnie serwisu aby bylo forum, testy sprzetu z realnymi fotkami, opinie userow itp. Jakos nic porzadnego nie znalazlem do tej pory - moze wy cos macie? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Ja też szukam podobnego serwisu i na nic ciekawego nie natrafiłem,trochę jest na www.benchmark.pl ale to nie to o co mi chodzi. Podłącze się do pytanka kolegi wyżej.Czy ktoś zna taką stronkę? A może warto byłoby taki dział na forum stworzyć? Coraz więcej ludzi kupuje laptopy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 faktycznie działa o laptopach by sie nadał, bo tez zamierzam kupic laptopa jakoś niedlugo :) Chociaż mozna tez pisać o bookach w dziale inne komponenty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 DUZO LINKOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majestic-8192 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 1284277[/snapback]lol! platforma intel, podkrecanie... super! 2005 i nie ma miejsca gdzie o laptopach mozna popisac? ja musialem sam szukac, zanim nabylem muj super sprzecior... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...