Lupus Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Jak w temacie. NIe moge nigdzie znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Ale o co chodzi? Mozesz podac szczegoly, zeby nie trza bylo szukac gdzies po googlach, o co Ci chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lupus Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Ale o co chodzi? Mozesz podac szczegoly, zeby nie trza bylo szukac gdzies po googlach, o co Ci chodzi? 1284165[/snapback] Heh. Chciałem nadawac radio w internecie za pomocą xmms'a. Sciągnąłem oddcast ale nie moge go skonfigurować bo nie mam oddcast_configure. Nigdzie nie moge znależć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 http://www.oddsock.org/tools/oddcastv2_xmms/ This plugin is actually made up of 3 separate parts, there is the XMMS effect plugin, the standalone oddcastv2 executable (responsible for the encoding) and the oddcast_config standalone executable (for editing settings). I have bundled them all together in this package, but you'll need to make sure you install all parts....this is done by simply doing a make install at the highest level (oddcastv2_xmms). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...