sobo05 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 witam!czy ktoś wie jak to sie ma z wydajnością takiej karty?planuje kupić laptopa(znowu;)) compaq i tam jest obsadzona karta graficzna x600 256mb M(mobile) zastanawiam sie co ona potrafi?wiem że 128 mb to cienizna:( ale 256 mb czyli dwa razy więcej to powinien być...czad?;) poza tym nawet jeżeli karta ma średnie możliwości to jako iż chodzi na PCI-e to czy będe mógł zaktualizować ją do hmm X700-X800 M ? czekam na odpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_A Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 http://www.eurocom.com/ na tej stronie jest bardzo wydajny laptop EUROCOM D900T, masz do wyboru X800 lub 6800 z 256mb (albo Quadro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobo05 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 yyyy my sie nie zrozumieliśmy..ja sie pytam o tą konkretną karte a nie o laptopa za 3000$ :blink: swoją drogą mam zamiar kupić Compaq Presario X6000 którego bebechy są następujące: Pentium 4 3,2 ghz 1 gb ram 2x512 dual at 533 60 gb hdd at 7200 17" WSXGA 1680:1240 LCD display 24 bit sound included Radeon x600 256 mb taki chce kupić sprzęt który kosztuje 1700$..to chyba mniej niż 3000 z hakiem nie?ogólnie co do parametrów nie mam zastrzeżeń bardzo dobra wydajność za przystępną cene (w porównaniu z konkurencją rewelacyjną cene) ta karta powinna mi pociągnąć w dobrej jakości aktualne gry i powinienem być zadowolony no tak ale moje pytanie brzmi...jest to platforma PCI-e więc czy będe mógł w przyszłości zrobić upgrade z X600 na X700 bądź X800? domyslam się że tak ale chce sie upewnić:) no i może ktoś ma jakieś benchmarki tej karty?ciekawość mnie zżera:P pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Czemu ludzie patrzą na ilość pamięci :mur: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) wiem że 128 mb to cienizna:( ale 256 mb czyli dwa razy więcej to powinien być...czad? hahah a to dobre :) w tej karcie 128mb nie wykozystac bo "raczej " bedzie za slaba w granie 1600x1200 AF w doom3.... a im wiecej tym przewazniej gorsze kosci zastosowane ,gorszy czas dostępu bodz tez nizsze taktowanie ... Edytowane 18 Lutego 2005 przez <SmILek> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobo05 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 ok mój błąd co do 256 mb.. więc teraz inaczej brać jak coś to 128 mb tak? no i pytam sie po raz kolejny czy będe mógł zrobić upgrade na x800? wsumie na tym pytaniu mi zależy najbardziej...i na jakich ustawieniach idzie grać w doom3 i far cry? nie odsyłajcie mnie do topików któe mają po 10 stron bo sie zajebiście niewygodnie szuka uwierzcie mi :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 heh...Twoj bład :D W takim razie nie bierz X800 bo ma 256 tylko coś co ma 128 :P:P:P A tak poważnie...wsadzisz tego X800 na looozie, wuchta o nim w necie....wystarczy poszukać :mur: www.google.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Te pytanie z wymianą już dawno temu na brd dałem..i nikt nie odpowiedział :| To, że jest na PCI-E o niczym nie świadczy- jak zintegrowana to tylko młotkiem ją wymienisz. Osobiście słyszałem tylko o Geforce 6800 GO co niby można wymienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...