collerek Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Witam, na wstępie powiem, że jestem raczej laikiem w tych sprawach, no ale kupiłem sobie radyjko i mam zamiar je wkomponować w seata cordobę rocznik 98. Radyjko podłączane jest przez złącza iso i wszystko pięknie mam w samochodzie dwie wiązki kabli z wtyczkami do iso. I gdzie tu problem zapytacie, ano oprócz tych dwóch wiązek jest jeszcze jeden kabelek, zakończony okrągłą wtyczką z jednym cienkim bolcem i ni cholery nie wiem co to jest i co mam z tym zrobić bo z tego co patrzyłem to na radiu nie ma chyba takiego gniazdka, w które mógłbym to włożyć? Czy ktoś wie co to jest za kabel? (może ktoś kto ma ten samochód, bo kable te są fabryczne, przyczepione do zaślepki miejsca na radio, i być może kuma co z tym zrobić) Z góry dzięki za wszelkie informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 a nie jest to przypadkiem wtyk od anteny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 To przypadkiem jest na 100% kabel do anteny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 100% kabel do anteny- musisz teraz przerobic wtyczke skoro nie pasuje do Twojego radyjka -koszt ok 10 PLN za wtyczkę /średniej klasy/+ 10 minut z lutownica i wszystko ok. pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Gomez Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Albo kup przejsciowke, zdaje sie, ze sa takie, jak Ci sie lutowac nie chce:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...