SuperRzeźniK Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Niema nic bardziej denerwującego niż wielki odcisk kciuka na ekranie monitora. Pytanie brzmi: Jakich urzywacie technik i środków do usuwania linii papilarnych, brudu z obudów, czyszczenia plexi, klawiatur?? Na allegro oferowane są różnorakie pianki, spraye, szmatki ułatwiające czyszczenie, proszę o opinie na ich temat!! Pozdrawiam@@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) zwykła miękka szmatka niepozostawiająca kłaczków plus woda do czyszczenia ekranu, do obudwy trochę mydła żeby kurz zmyć :P .... Nie ma co szaleć - wystarczy nie macać paluchami :) Edytowane 18 Lutego 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Mam znajomego w sklepie komputerowym, i poszedłem do niego aby kupic jakiś preparat do czyszczenia monitora, powiedzial mi ze nie warto , to tylko wyrzucanie pieniedzy w bloto , do monitora wystaczy woda i mydło i przeczyscic, :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 przestrzegam przed wszystkim srodkami czysczacymi do moitorow ... czesto ich skladniki powoduja uszkodzenie powloki antyrefleksyjnej ... wobec tego pozostaje czysta szmatka + woda .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PIKI= Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Woda jest marna do usowania zabrudzen z monitora - do kurzu wystarcza miekka szmatka (np taka do czyszczenia okolarow), a do plam po palcach, kichaniu itp jest za slaba. Ja uzywam plynu do mycia okien ale nie jest to optymalny srodek do czyszczenia jednak... Slyszalem opinie, ze produkty fellowesa sa dosc dobre do czyszczenia kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cube Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 A jak czyscic ekran LCD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...