ObiwaN Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Witam Kolegow Czy ktos z was wie kiedy ma sie pojawic u nas ??? Mam okazje opchnac mojego i mysle co by nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 9500 rowniez by Gigabyte ( podobno cenowo maja byc podobne) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Premiera jest chyba 18. Więc pod koniec miesiąca powinny być już w sklepach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Moze w grudniu ale najprawdopodobniej tak jak pisza czyli okolo stycznia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Moze w grudniu ale najprawdopodobniej tak jak pisza czyli okolo styczniaCo?? z tego co wiem to tak jak Rafał napisał... pare tygodni... 2 max 3... a cena to bedzie wg mnie wyzsza... ok 1200... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Moze w grudniu ale najprawdopodobniej tak jak pisza czyli okolo styczniaCo?? z tego co wiem to tak jak Rafał napisał... pare tygodni... 2 max 3... a cena to bedzie wg mnie wyzsza... ok 1200... kuzwa na jakiejs stronce to czytalem ale jezeli ma kosztowac 1200zl to chyba PRO bo jezeli zwykly tyle to wole dolozyc i kupic 9700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Moze w grudniu ale najprawdopodobniej tak jak pisza czyli okolo styczniaCo?? z tego co wiem to tak jak Rafał napisał... pare tygodni... 2 max 3... a cena to bedzie wg mnie wyzsza... ok 1200... kuzwa na jakiejs stronce to czytalem ale jezeli ma kosztowac 1200zl to chyba PRO bo jezeli zwykly tyle to wole dolozyc i kupic 9700 No to w najlepshym pshypadQ bedzie: 1000zł zwykły i 1200pro... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObiwaN Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Eee no chyba az tak zle nie bedzie. Jak tak ma byc to chyba poczekam i qupie 9700 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 nie przesadzajcie premiera jest 17 a karty po premieze jakis miesiac beda na bank osiagalne ..gdzies juz widziałem ta karte tz gigabyte pudełko na jakiejs witrynce ze specyfikacja i ceny według mnei beda takie 9500-800zł a 9500pro jakis 1000 nie wiecej bo kto by to kupował jak by 1200 miało kosztowac ja by juz ktos miał 1200 na grafe to i 1600 na 9700 by sie znalazło o i jwszcze jedno wersja pro ma byc podobno szybsza od gf4ti4600 a zwykła 9500 ma byc wolniejsza od gf4ti4200 albo róna zalezy od dx no iwec zapowiada sie ciekawie moze ati namieszała w oznaczeniach za bardzo hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 nie przesadzajcie premiera jest 17 a karty po premieze jakis miesiac beda na bank osiagalne ..gdzies juz widziałem ta karte tz gigabyte pudełko na jakiejs witrynce ze specyfikacja i ceny według mnei beda takie 9500-800zł a 9500pro jakis 1000 nie wiecej bo kto by to kupował jak by 1200 miało kosztowac ja by juz ktos miał 1200 na grafe to i 1600 na 9700 by sie znalazło o i jwszcze jedno wersja pro ma byc podobno szybsza od gf4ti4600 a zwykła 9500 ma byc wolniejsza od gf4ti4200 albo róna zalezy od dx no iwec zapowiada sie ciekawie moze ati namieszała w oznaczeniach za bardzo heheObys mial racje... ja czekam do premiery i jesli beda tak wspaniale tanie to sobie takiego radka qpie... bo to wsumie fajna mashynka bedzie... pozniej V-mody, pelt na gpu i roznie inne "pyszne" sprawy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...