Gość watow Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 graficznie jest lepszy .... w reszcie sie chowa czy ty wogole grales w gry na q3 i na unrealu po siec i na singlu ??? bo cos mi sie zdaje ze nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 graficznie jest lepszy .... w reszcie sie chowa czy ty wogole grales w gry na q3 i na unrealu po siec i na singlu ??? bo cos mi sie zdaje ze nie :P 1369318[/snapback] Witam, już nie mogłem się powstrzymać i napisze co mi na sercu leży. watow człowieku co tym masz tak nasrane w tym pustym saganie, że tak bronisz engine Q3, i wszem i wobec piszesz że e unreal to shit, a e q3 jest cool. Grałem w Q3 i uważam że ta gra graficznie może prezentowała się dobrze, ale z grywalnością było kiepsko. Unreal Tournament jest lata świetlne dalej w tej dziedzinie. Żal mi ciebie, że nie widzisz rażących błędów e dooma, a jest ich trochę. Unreal totnament 2003 jak wyszedł to było coś, grafa wymiatała, grywalnośc też, a doom3 to tylko zlepek starych pomysłów kiepskim wykonaniu. A z "kolesiami" to se mogę gadać, sam podaj szczegóły co i jak jest skopane w unreal e. W tym poście nie chciałem nikogo urazić, za wszystko z góry przepraszam Koniec małego off, a teraz coś o nowym Huxley. Gierka prezentuje się wypaśnie, grafika poraża na kolana, ale to nie jest jeszcze to co potrafi unreal engine3 :D Mi najbardziej podoba się ten screen: Postacie wyglądają pięknie, zapatrzone w jakąś głębie :blink: Mam nadzieje, że to koniec kłótni jaką zaczął watow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 poczekajmy na jakies naprawde fajne screeny bo jak narazie to nie widze nic specjalnego. Podejrzewam ze nie jeden istniejący engine mozna podrasowac do tego powimu grafiki przy wymaganiach sprzetowych 2x mniejszych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 graficznie jest lepszy .... w reszcie sie chowa czy ty wogole grales w gry na q3 i na unrealu po siec i na singlu ??? bo cos mi sie zdaje ze nie :P 1369318[/snapback] zal mi ciebie chłopie idz lepiej sobie pograj w q3 moze ci przejdzi. nastepny maniak firmy id tylko tym razem enginu q3. a gierka prezentuje sie imcho cudnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 graficznie jest lepszy .... w reszcie sie chowa czy ty wogole grales w gry na q3 i na unrealu po siec i na singlu ??? bo cos mi sie zdaje ze nie :P 1369318[/snapback] To bedzie moja wypowiedz. Unreal Warfare uwazam ze jeden z najlepszych i najbardziej elastycznych enginow jakie powstaly. A co do gierki to mam nadzieje, ze bedzie miala jakies "realne" wymagania :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 lalala giera zapowiada sie swietnie ue3 roxxxxxxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A nie mówiłem??? Sorry ale graficznie gra mnie R.O.Z.P.I.E.R.D.A.L.A. :lol: To wygląda jak rendering. Pierwsza klasa!!! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 I to sie nazywa przelom w grafice 3D:) brawa dla epic za unreal engine3... graficzny szok zblizony do tego z 1998 roku, kiedy to pojawil sie unreal 1:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ciekawa teoria normalnie zainstaluje wam podsluch jak grac w gry na silniku unrealu bo na pewno co chwil rzucacie ku**ami i jak te kolo nie zgininol dotal 3hs w banie ,15 rakiet w plecy odwinol sie i zabil mniew 1 kula co do ch*** , znowu lag piep.. , a na dowidzenia critcal czy pominolem cos w tym "cudnym silniku" niesztuka jest zrobic silniki tryskajacy bajerami graficznymi i dodac do niego ragdoll physic tylko zrobic taki ktory dziala swietni i stabilnie czaisz co mowie . A po za tym ja mowie o silniku a i o grach ktore na nim powstaly wiec po co te brednie o doomi ktorego fabula nie grzeszyla nowoscia , ablo o q3 ktory nie mial fabuly, bardziej ambitne sof 2 grales? strzelsz 1 kula w banie i dowidzenia vs R6:rvs i nastepne poltasmy z sawa w plecy z 30cm az widisz jak z kolesia tryska krew sciana znaim to durszlak a on cie zabija 1 kula i to jest unreal hehehe albo AA jeszcze lepszy bullshity... ,ET do kolesia strzelsza a on pada no to jak w zyciu , z reszta w ut2004 duzo poprawili ale tez sa takie akcje na singlu i multi ze glowa mala... wnioski nie umiesz nie rob a goscie z epic to nie dociera a jak robia to niech biora przyklad z id bo ci dbaja o jakosc finalna silnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Po 1. Zanim sie zaczniesz wypowiadac naucz sie zasad ortografii i interpunkcji, poniewaz trudno zrozumiec o co Ci chodzi. Poza tym na forum obowiazuja pewne zasady kultury - to nie wolna amerykanka. Jezeli Ci nie pasuje to WYPAD !!! :angry: :angry: :mur: Po 2. Gralem we wszystkie czesci spod znaku U. Powiem tyle - nie gadaj glupot jak sie nie znasz :blink: . Nigdy nie moglem nic zlego powiedziec na ta serie. Jezeli wyskakiwaly jakies criticale to byly one z winy tworcow mapek lub modow (nie tych wlasciwych autorow silnika tylko innych fanow UT). Unreal Engine to jedna z najlepszych serii silnikow z jaka mialem okazje sie spotkac. W UT99 gralem non stop prawie przez 3 lata i wiem co mowie - nie moglem na nic narzekac. Zapewne Nierealny podziela moja opinie, poniewaz sam spedzil duzo czasu nad grami opartymi na tym silniku. B) Po 3. To, ze ktos wylapuje co chwile Head Shoty to jest to wina tylko i wylacznie tego, ze jest noobem i poczatkujacym albo graczem o poziom nizszym skillem. Po 4. Lagi zazwyczaj sa spowodowane nieodpowiedzialnoscia dostawcy uslugi jaka jest Internet. Kazdy wie jak jest przy sieciach osiedlowych i radiowych. To nie wina kodu sieciowego tylko lacz Panie lama. Po 5. Racja, ze mozna dostac kilkoma rakietami (maksymalnie 6) w plecy ale nie 15!!!! To, ze dajesz gosciowi czas na zaladowanie 6 rakiet (ladowanie jest przeciez wolne) i jeszcze na ich wystrzelenie i zabicie no to pokazujesz nam wlasnie jaki jest cienias z Ciebie. Profesjonalni gracze tak nie postepuja. Nie laduja po 6 rakiet tylko maksymalnie 2. Poza tym gdybys byl dobry to zanim jakas lamka by te 6 rakiet wystrzelila to albo bys ja odepchnal z primary z shocka albo zrobil heada. Po 6. Mowisz o bajerkach graficznych w UT ? Zobacz na Dooma 3 - az sie zygac chce :P A widziales jak ten silnik dziala w Americas Army ? Jest wrecz idealny do tej gry - kolorystyka jest realistyczna a detale sa na wysokim poziomie zarowno otoczenia jak i postaci. Po 7. DO PRZEDSZKOLA MARSZ ! - naucz sie pisac, bo bazgrzesz gorzej niz moj czteroletni kuzyn. Z reszta jak dla mnie to Ty przede wszystkim do gier nie dorosles a co tu dopiero mowic o pisaniu. Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez BigSpider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) watow jesteś kompletnym d......m co ty za herezje wypisujesz silnik unreala jest najlepszy ze wszystkim i nie ma sobie równych, a dooma to sobie możesz w d..e wsadzić i jego engine który wiele nie przewyższa możliwościami engina q3 dodaje tylko pare efektów. Jak by był taki [ciach!]iany to by nikt go nie kupił, ale ty lepiej wiesz od twórców gier. idz lepiej sobie pograj w q3 lub d3 może ci przejdzie. A co do brania przykładu to niech ID go bierze od Epica który jeszcze nie wydał żadnej gry na nim a już ma więcej chętnych na UE3 niż ID i Valve razem wzięci. Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ty p*zdo gram w AA od wersji 1.7 i wiem ze ten silnki to najwieszky shit jaki mozna bylo stworzyc i k*rwa korpka poza tmy gram w to co dziennie na forum jest teamt z filmikami {nAnS} i pokazuja co jet kiedy gra dzila w miare noramlnie i jest motyw jak dostej strzaly i nie mam obraznie itp itd. skoro nie widziesz to bugow to jestes slepy koniec kropak z baranmai nie bee dyskutowal bo to nie ma sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 to jak ci przeskadza ten silnik to przestan grac w aa proste koniec i "korpka" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 co chwil rzucacie ku**ami i jak te kolo nie zgininol dotal 3hs w banie ,15 rakiet w plecy odwinol sie i zabil mniew 1 kula co do ch*** 1400870[/snapback] skoro ty grasz i rzucasz takimi textami to wniosek jest prosty ... jesteś słaby bo jednak da sie zabić 1 strzałem od którego giniesz... a tobie na zabicie nie starcza 15 rakiet ... to zwie sie skill a nie słaby engine. pozatym - wrócisz za tydzień - potem jeszcze tydzień poczytasz forum bez pisania. koniec OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 ty p*zdo gram w AA od wersji 1.7 i wiem ze ten silnki to najwieszky shit jaki mozna bylo stworzyc i k*rwa korpka poza tmy gram w to co dziennie na forum jest teamt z filmikami {nAnS} i pokazuja co jet kiedy gra dzila w miare noramlnie i jest motyw jak dostej strzaly i nie mam obraznie itp itd. skoro nie widziesz to bugow to jestes slepy koniec kropak z baranmai nie bee dyskutowal bo to nie ma sensu 1401473[/snapback] To akurat wynika z niepoprawnych modyfikacji wprowadzonych przez devow AA :P GNZ good job :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 ty p*zdo gram w AA od wersji 1.7 i wiem ze ten silnki to najwieszky shit jaki mozna bylo stworzyc i k*rwa korpka poza tmy gram w to co dziennie na forum jest teamt z filmikami {nAnS} i pokazuja co jet kiedy gra dzila w miare noramlnie i jest motyw jak dostej strzaly i nie mam obraznie itp itd. skoro nie widziesz to bugow to jestes slepy koniec kropak z baranmai nie bee dyskutowal bo to nie ma sensu 1401473[/snapback] Jezu jak można byc tak niedouczonym? Zobacz se inne gierki oparte na UE, AA faktycznie ma błendy, ale to nie wina silnika! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 jakie będą miały wymagania gry na tym silniku ??? jak myślicie pociągna na minimalnyych >>>>????><<<< może cosik wiecej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 no no screeny nie powiem robia wrazenie. zadam tylko pytanie czy to jest renderowane na 1 czy sli 6800ultra hypa o/c ? :D troche boje sie ze robi to webzen alee pozyjemy, kupimy nowe kompy i zobaczymy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Temat z Watow zakończony!!! Koniec i kropak!!! albo k**wa korpka :lol: :lol: :lol: Popłakałem się jak to przeczytałem hehehe. Wracając do wymagań to myślę, że Fudo powinien sobie z tym poradzić. Ciężko być prorokiem ale jestem optymistą! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 garsc screenów http://www.xboxyde.com/news_1627_en.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Pojawił się nowy trailer (podaję link do torrenta gdyż w takiej postaci jest on rozpowszechniany) http://www.eurofiles.net/torrents/Eurogame...005.wmv.torrent Trailer jest bardziej "making of" ale pod koniec pokazane jest troszkę samej gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart668 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Ja sądzę, że jednak będzie z tego dobra gra, aczkolwiek MU Online to jedna z najgorszych gier MMORPG z powodu braku questów! ty p*zdo gram w AA od wersji 1.7 i wiem ze ten silnki to najwieszky shit jaki mozna bylo stworzyc i k*rwa korpka poza tmy gram w to co dziennie na forum jest teamt z filmikami {nAnS} i pokazuja co jet kiedy gra dzila w miare noramlnie i jest motyw jak dostej strzaly i nie mam obraznie itp itd. skoro nie widziesz to bugow to jestes slepy koniec kropak z baranmai nie bee dyskutowal bo to nie ma sensu HaHaHaHaHaHaHa!!! Ja widzę bugi... w twoim słownictwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Dosyc nowy filmik z Huxleya (jesli ktos przypadkiem nie widział to daję) http://www.xboxyde.com/leech_2077_en.html jest tam link do torrenta i pare linków do bezporedniego downloadu ...filmik nie jest typowym trailerem tylko pochodzi z jakiegos byc moze zamkniętego pokazu (widac ze nie jest profesjonalnie zmontowany tylko to zysty realtime) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 No filmik niezly. Ciekawe na jakims sprzecie byl robiony skoro konkretne spadki fps byly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) pojawiła się nowa zapowiedź tego tytułu http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=3168&PT=0 razem z galerią nowych screenów z gry http://www.gry-online.pl/s055.asp?ID=58920 Edytowane 20 Grudnia 2005 przez ZATOICHI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 hmmmm... gierka ciut miażdżąca... :D ale jak widziałem filmik z możliwościami UE 3.0 to stwierdzam że w Huxleyu grafika troche gorsza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Dobrze żeś zauważył. W Unreal Tournament 2007 twarze są lepsze. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 w ogóle filmik pokazujące UE 3.0 to tak fajnie pokazywał miesto i w pewnym momencie zjechał na morze... zbierałem się troche sprzed kompa... (BTW zauwazylście, że nie ma screenów z wodą z Huxleya?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) Screen 13 na gry-online.pl pokazuje wodę. ;) Mam filmik na HD z Huxleya i wszystko jest idealnie płynne. Ten wyżej jest z XBox360. :P Oooo proszę tu link :wink: : LINK Edytowane 2 Stycznia 2006 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 buuuuuuuuuu woda gorsza niż w UE 3.0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...