BigSpider Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Nowe screenshoty. Zapraszam pod adres: http://www.gamespot.com/pc/action/huxley/screenindex.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Przeczytałem to co się dało na GOLu i nadal troche nie rozumiem 'przesłania tej gry'. MU kojarze. Koxiarski MMO, mówiąc łagodnie nie podobał mi się. Jednak tu mamy do czynienia z czyms mam nadzieję ambitniejszym? Jak myślicie, możemy sie spodziewać całkiem sporego świata, w którym będzie toczona wojna między 2 rasami? Walki - będzie można sprowadzić do znanych na dobrze meczów ze scen FPP, tylko ze zgadywanych na servie gry? (taki server w serverze, gra w grze, rozumiecie o co mi chodzi)? I ostatnia rzecz, jak mogłoby być rozwiązane zdobywanie doświadczenia. Ja rozumiem poklikać sobie myszką w takiego MU czy Lineage2 na mobka, ale tu mamy do czynienia z FPP, będą szli w bicie mobów via FPP? Ogólnie projekt interesujący. Nie wypowiadam sie na temat grafiki, bo dla mnie najważniejszy będzie rozmach gry i płynność z jaką zostanie on przetworzony. PS. Ktoś kiedyś wszedł na forum, i pokazywał podobną grę. Ponoc jeden z wiekszych (jedynych?) MMOFPP, kojarzycie? Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez alcen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Sprzęt chyba tego nie uciągnie :/. Za 2 lata bedzie chyba ta gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 No widze ze cisza w temacie a gierka calkiem calkiem.;-) Filmik z GAMEPLAYA : http://www.gametv.pl/artykul/351/huxley/ . Bedzie sie dzialo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 walka przypomina UT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 dla mnie ten tytuł jest marną imitacją UT (przyniesioną w świat mmfps) moze się mylę ale tak właśnie uważam :] nie przewiduję kariery temu tytułowi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Czy mi się zdaje czy Huxley wygląda lepiej i działa szybciej od R6Vegas? ;) Może jeszcze nic straconego z tym UE3. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Czy mi się zdaje czy Huxley wygląda lepiej i działa szybciej od R6Vegas? ;) Może jeszcze nic straconego z tym UE3. ;) nie wiem czy się śmiać czy płakać. aż dziw bierze że osoba z takim stażem pisze takie głupoty ( :wink: :lol: ) jak mozna oceniać silnik graficzny po jednej grze do tego zrobionej przez "zewnętrzną firmę" która wypuszcza grę w pośpiechu (byle przed świętami). jak UE3 jest taki słaby to ciekawe dlaczego co druga firma kupiła licencję na ten engine. :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Widząc ostatnie produkcje pecetowe straciłem nadzieje na dobre gry. Desperacja? Chyba tak to nazwę. :( PS. Jak wyjdzie jeszcze kilka gierek na UE3 to na pewno się przypomnę. Albo przyznam się do błędu albo mnie przeprosisz za tekst wyżej. ;) Ok? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 ja tam wierze, ze ten silnik skopie nam jeszcze tyłki ;) ale na pewno nie Huxleyem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...