booczeek Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 POstawiłem kilka dni temu nowy sytem WinXP, wcześniej zrobiłem format c, ale teram mam problem - gdy robię restart, albo wyłącz komputer, do pewnego momentu jest ok, ale jak sie pojawia niebieski ekran i napis "trwa zamykanie systemu windows" w tym momencie się wiesza, dysk cały czas pracuje (czerwona dioda się pali cały czas) i muszę zrobić restar na twardo. Ładuję się wtedy normalnie - tak jakby się zamknął prawidłow - tzn. nie pokazuje się komunikat z wyborem łądowania sysytemu - tzn. awaryjny, etc. pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 sciągnij wszysti poprawki z windows update mozesz tez sciągnac tylko ta poprawke uzyj google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Instalowales jakies programy antywirusowe albo firewalle? Bardzo czesto te programy kloca sie z windowsem i stad zwisy przy zamykaniu systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Instalowales jakies programy antywirusowe albo firewalle? Bardzo czesto te programy kloca sie z windowsem i stad zwisy przy zamykaniu systemu 1283789[/snapback] Mam antywirusa NOD32 - myślisz że to on? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 czy to on niemoge powiedziec na 100% ale warto sie upewnic. Nie zaszkodzi go chyba odinstalowac a jesli problem bedzie nadal to znaczy ze jednak to nie to. Proponuje jeszcze przeczytac moj artykul o debuggerze moze cos on pomoze. Link w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...