lukasrz Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Witam ! Czy wie ktoś skąd mógłbym zassać ten badziewny program logo komeniusz ? ;d Z góry dzieki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Logo Komeniusz 1.1 nie wiem czy dziala, uzywalem go pare ladnych lat temu ostatnio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 a kuo to? bo nie chce mi sie sciagac, zeby sprawdzic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) 1283367[/snapback] dzieki !! a masz do tego gdzies liste rozkazow ?? bede wdzieczny... Edytowane 18 Lutego 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 dzieki !! a masz do tego gdzies liste rozkazow ?? bede wdzieczny... 1283780[/snapback] Ksiązka do informatyki z podstawówki. 9 stron procedur i funkcji LOGO, ale będziesz musial wyjśc z domu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Ksiązka do informatyki z podstawówki. 9 stron procedur i funkcji LOGO, ale będziesz musial wyjśc z domu. :D 1283800[/snapback] nie bo masz skaner :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko_44 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 O ile mi wiadomo to zestaw instrukcji jest gdzieś w systemie pomocy komeniusza. Sam sobie kiedyś drukowałem wszystkie polecenia... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 powinny byc w helpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ten link podany wyżej już nie działa:( Mógłby mi ktoś przesłać Logo Komeniusza na maila?? Chciałbym sobie trochę potrenowac, a nie mogę go nigdzie znaleźć na necie. qwarc1@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 [lol mode] Wszyscy nagle chcą kodzić ogromne aplikacje bazodanowe... [/lol mode] A po co Wam to? Tak pytam tylko... Dalej to jest w szkołach? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 [lol mode] Wszyscy nagle chcą kodzić ogromne aplikacje bazodanowe... [/lol mode] A po co Wam to? Tak pytam tylko... Dalej to jest w szkołach? ;) 1421924[/snapback] No tak się składa, że cały czas to jest w szkołach:) Jak ktoś ma to niech się podzieli: qwarc1@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...