rauzey Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 <_< za każdym razem kiedy sobie reinstlowałem system , format poszczególnych partycji był mozliwy z dyskietki startowej byle jakiego systemu począwszy od 98, teraz za kazdym razem kiedy wklepuje w Menu Boot na pierwszeństwo Dyskietki Pojawia się komunikat Not Found zrezygnuj ponów blebleble Czego tak się dzieje? jak sformatować partcje z Startu 98,Me , wiem że XP mozna formatować z CD XP, ja raczej chcialbym to robić z dyskietki startowej starszych sys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Moze dyskietka sie uszkodzila? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 skopiuj na dyskietkie format.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Tu masz obraz dyskietki. Zrób z niego nową startówkę i spróbuj wtedy. http://www.mirrors.org/archived_software/w...s1/boot98se.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rauzey Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Tu masz obraz dyskietki. Zrób z niego nową startówkę i spróbuj wtedy. 1283373[/snapback] dzienks teraz poleciał no problem WIELKIE DZIĘKI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...