erbs Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Witam. Przed chwilą znalazłem na stronie Nvidii, nowe biosy do kart graficznych, tylko nie wiem który wybrać? Mam GF2 MX 400 marki Mint i nie wiem który bios przyspieszy działanie mojej karty. Proszę o doradzenie mi który z tych biosów ma najlepszą wydajność lub może ktoś zna jakiś inny - lepszy - bios do mojego GeForka. Aha czy można wgrać do GF 2 MX bios np od GF2 GTS? Oto adresik stronki na której to widziałem. http://www.nvidia.pl/download.html?BIOSy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 być może nie bedziesz mógł zaktualizowac biosu ponieważ (być może) masz bios na kości EMPROM (ja też mam Minta ale mx200 i mam kość EMPROM) ty też taką możesz mieć i wtedy niezaktualizujesz. A jak masz EEMPROM to instaluj najnowszy. Aha czy masz wyście TV-OUT??? jeżeli tak to jakiej firmy chip (pewnie chronotel'a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Aha czy można wgrać do GF 2 MX bios np od GF2 GTS? Oto adresik stronki na której to widziałem. http://www.nvidia.pl/download.html?BIOSy Można ale wątpie czy to zadziała :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 tego nie wiem ale można podkręcić bios edytorem który jest na tej stronie( www.nvidia.pl) z tego co pamietam jest tam rownież opis wymiany biosu w noname. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Jeśli chodzi o TV-OUT to na mojej karcie jest chip CONEXANT Bt869. Aha na dole strony zuważyłem coś takiego jeak Quadro 2 - opłaca się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...