Piwko Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Witam mam problem chce se zainstalować linuxa mandreak 10.1 ale niemoge w necia znaleść strowników do karty sieciowej radiawej firmy INEXQ. Czy da rade jakoś zainstalować stery z windowsa na linuxie?? Sorry jeśli ten temat już był ale niemoge znaleść jestem nowy w tym temacie wiec prosze o wyrozumiałość :) Pozdrawiam P.S Mam teraz zainstalowanego windowsa XP SP2 czy jak zainstaluje Linuxa na inną partycjie to będzie wszystko ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Naprawde nikt niezna na moje pytanie odpowiedzi!? Zainstalowałem linuxa i niemam internetu :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 rownie dobrze mogles napisac mam pceta i nie dziala mi internet. http://www.google.pl/search?q=INEXQ+linux&...:Pl-PL:official Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 a Kernel nie obsłuzy tej katy? Może jest ona na popularnym chipie i styknie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Podaj chociaż model... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Model karty to: CR054g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 A która wersja (revision)? PS: http://ndiswrapper.sourceforge.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 (edytowane) Wpisałem w Linuxie LSPCI i wykryło mi coś takiego: Broadcom Corpration BCM4306 802.11b/g Wirless LAN Copntroller (rev 02) Edytowane 6 Marca 2005 przez Piwko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Zacznij od linka którego podałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Ale pod tym linkiem niemoge znaleść nic na temat mojej karty. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...