Skocz do zawartości
makakus

Wycena sprzetu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja taką roczną K7VZA opyliłem niedawno za 250 zyla  :D 

I klient był max podjarany ale ja byłem jeszcze bardziej  :wink: 

IMHO te płyty to wg mnie są jak na ecs-y udane. Nie mówie tu o możliwosciach o/c bo te znikome.

Podobnie mozna powiedziec o tym co mam w opisie... KTO ChCE TO QPIC?????? BO Ja CHCE SPRZEDAC...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO te płyty to wg mnie są jak na ecs-y udane. Nie mówie tu o możliwosciach o/c bo te znikome.

Podobnie mozna powiedziec o tym co mam w opisie... KTO ChCE TO QPIC?????? BO Ja CHCE SPRZEDAC...

Szefie jak sprzedasz ECS'a to co kupujesz ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe a jeszcze niedawno tak go chwaliłem... ;) Qpuje jakiegos gigabajta... albo asusa... sam niewiem... tak do 500zł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe a jeszcze niedawno tak go chwaliłem... ;) Qpuje jakiegos gigabajta... albo asusa... sam niewiem... tak do 500zł...

Za 500zl to sobie raczej Asusa nie kupisz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myślicie ile może być wart ten sprzet:

ESC K7VZA kt133

Duron 700MHz

128 MB sdram

VooDoo3 2000/AGP

Quatrum Fireball 10GB

????

To jak Wam powiem to padniecie. Kumpel sprzedal to samo co Ty tylko ze zamiast voodoo mial rive tnt vanta 16MB i zamiast plyty ECS od DFI (ale tez kt133).

Bez hdd opchnal to za 900 pln !!!

Dolozyl chyba z 300 pln i ma C1,7, epox na kt266A, 256 ddr, gf4mx440 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ESC K7VZA kt133

Duron 700MHz

128 MB sdram

VooDoo3 2000/AGP

Quatrum Fireball 10GB

????

To jak Wam powiem to padniecie. Kumpel sprzedal to samo co Ty tylko ze zamiast voodoo mial rive tnt vanta 16MB i zamiast plyty ECS od DFI (ale tez kt133).

:D nie chcę nikogo obrażać ale po to są barany zeby je strzyc

Dowodem tego są czasem osoby kupujące na Allegro towar droższy niz jest w sklepie, szok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ESC K7VZA kt133

Duron 700MHz

128 MB sdram

VooDoo3 2000/AGP

Quatrum Fireball 10GB

????

:D nie chcę nikogo obrażać ale po to są barany zeby je strzyc

Dowodem tego są czasem osoby kupujące na Allegro towar droższy niz jest w sklepie, szok...

Zgadzam sie i... kocham takich ludzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie wyciągniesz 900zł!

Za to co mam w podpisie, bez nagrywarki i monitora, kolo mi dawał 900zł!!, ale niestety nie zorganizowałem reszty kasy na nowego kompa, więc na razie jest to co jest :D

Tylko, jeśli wystawiłbyś na Allegro, to nie czekaj na kupca tylko szukaj chętnych w podobnych aukcjach - trochę maili powysyłasz (ja miałem txcik w notepadzie i tylko ctrl+c i ctrl+v ;)), ale się opłaci :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO szczególnie to jest fajne z tego opisu :D :D :D , no chyba że kupił drugi procek, albo jakimś cudem upchnął celinę do kt266a :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak troszkę offtopicowo, ale udało mi się ostatnio opchnąć jednej naiwnej firmie PentiumIII 500, 128MBRAM, Riva TNT Vanta, HDD 6,4 GB Seagate, dźw. SB 128 Vibra, CD-ROM noname, + monitor Arcus 15' za UWAGA: 2.900 zł !!!!!

Goście do dziś myślą, że ubili świetny interes :lol: :lol: :lol:

BTW ten zestaw sprzedawałem jakieś 2 miechy temu

Nigdy nie spotkałem takich naiwniaków

Właściwie to mogłem im nawet powiedzieć że płytyki CD można smarować masłem (LOL) żeby lepiej chodziły a oni by uwierzyli :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak troszkę offtopicowo, ale udało mi się ostatnio opchnąć jednej naiwnej firmie PentiumIII 500, 128MBRAM, Riva TNT Vanta, HDD 6,4 GB Seagate, dźw. SB 128 Vibra, CD-ROM noname, + monitor Arcus 15' za UWAGA: 2.900 zł !!!!!

Goście do dziś myślą, że ubili świetny interes  :lol:  :lol:  :lol: 

BTW ten zestaw sprzedawałem jakieś 2 miechy temu

Nigdy nie spotkałem takich naiwniaków

Właściwie to mogłem im nawet powiedzieć że płytyki CD można smarować masłem (LOL) żeby lepiej chodziły a oni by uwierzyli  :lol:  :lol:  :lol:

Nie wiem czy chamskie wcisniecie lamie chlamu, jest powodem do dumy :evil:

Powinni ci dac po ryju za takie cos.

Tyle sie mowi o wciskaniu byle czego ludziom w marketach i innych sklepiszczach, a ty chwalisz sie tym samym ?

IMHO tylko qtas tak robi :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy chamskie wcisniecie lamie chlamu, jest powodem do dumy  :evil: 

Powinni ci dac po ryju za takie cos.

Tyle sie mowi o wciskaniu byle czego ludziom w marketach i innych sklepiszczach, a ty chwalisz sie tym samym ?

IMHO tylko qtas tak robi  :evil:

Ok należało mi się, powiem więcej czuję się totalnie zje****, ale należało mi się... :oops: :(

masz rację - chciałbym tylko dodać że nie zarobiłem na tym ani jednej złamanej złotówki - były to rozliczenia między dwoma firmami (a ja jednej z nich się przysłużyłem po znajomości)

Przyznaję że ich wykorzystałem i może jestem qtas :oops: , ale u nich na biurku leżały stosy folderów z Macro itd z róznymi kompami nawet tańszymi - to powiedz mi czy nazwałbyś to lamerstwem czy po prostu... nie wiem czym (brak mi słów)

Fakt żaden powód do dumy... :oops:

ale spójrz na to z innej strony - jaka jest granica ludzkiej naiwności? albo jak duże przekręty są robione w polskich firmach

... zeszło już bardzo offtopic więc jeśli kogoś uraziłem że wykorzystałęm okazję to przepraszam, ale w przyrodzie jest tak że tylko silniejszy przeżyje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO szczególnie to jest fajne z tego opisu :D :D :D , no chyba że kupił drugi procek, albo jakimś cudem upchnął celinę do kt266a :D

Ehh, obslugujaca pamieci ddr. Epox 4BDAE (i845).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Goście do dziś myślą, że ubili świetny interes  :lol:  :lol:  :lol:

a skad wiesz ze nie ubili? a moze placili ci kasa ktora drukowali dzien wczesniej :lol: :lol: :lol: :lol:

komu by sie wtedy bardziej oplacalo ? :lol: :lol: 8) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a skad wiesz ze nie ubili? a moze placili ci kasa ktora drukowali dzien wczesniej   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

komu by sie wtedy bardziej oplacalo ?  :lol:  :lol:  8)  8)

Hmm goście płacili nie mnie tylko firmie (ja byłem tylko pośrednikiem) a z tego co wiem to te pieniądze są już dawno w banku - to niech teraz bank się martwi

Aha i do tego "zestawu" dorzuciłem im jeszcze Canona 200 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chcę nikogo obrażać ale po to są barany zeby je strzyc 

w sumie masz racje :D ja przez swoje lenistwo nie puscilem swojego kompa (opis ponizej +karta TV) bez monitora z amplitunerem (kupilem go za 150zl) za 1650zl (gwarancja juz wyszla)

nie chcialo mi sie czekac na goscia bo bylem umowiony na browarka

sam sie "wystrzyglem" a moglem za to zlozyc duzo lepszy sprzecik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SLUCHAJCIE TO: moj qmpel chce zmienic kompa i poszedl do sklepu gdzie go kupowal i pyta ile mu dadza za p3-450mhz 128mbram jakis mbo slot1(chyba abit) i riva tnt232mb ale sluchajcie najlepszego a koles w sklepie mowi: ,, NO MAX 170 ZŁ qrrrw* czy troszku nieza malo chyba sam to od niego kupie bedzie na serwa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi