Skocz do zawartości
guliwer23

Błędny Wolumin...? Help

Rekomendowane odpowiedzi

Witam problem pojawia się podczas instalacji jakic kolwiek gier ktory sa na większej ilości plyt 2,3.......przy końcu instalacji badź w jej polowie w momencie kiedy ma nastąpić zmiana nośnika wyskakuje komunikat typu :"Błędny wolumin w stacji ......"prosi o włożenie 1 cd z instalacji po czym cała instalka się wysypuje i klops.Próbowałem zainstalować z obrazów plyt to samo nie wiem już co kombinować bo praktycznie żadnej gry nie moge zainstalować prosze o rady.

Konfiguracja:

Barton 2800+

MSI nForce 2 400 Ultra

2x 256 Twinmos

2 x HDD 120 i 40 GB WD

CD-RW Lite On

Win XP Pro SP 1 i SP 2

Acohol 120 %

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam nie wiem juz co robic nie moge dokladnie nic zainstalowac chyba jedynie zostaje formacik ale chcialbym jeszcze troche poczekac a w pusty ekrna patrzec nie bede......nic takiego nie dziala ja chce normalnie instalwoac nie po to jest sprzet aby nie mozna bylo normalnie z cd zainstalowac glupiej gry......

Edytowane przez guliwer23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie umiem odpowiedziec co jest przyczyna, ale napewno nie sprzet (jak podales w podpisie). Cos z systemem.

Dadam tez, ze juz dawno tego problemu nie mialem - a kiedys zdarzal sie czesto.

Spróbuj zrzucic wszystkie CD do jednego folderu na dysk i z niego instalowac.

1283885[/snapback]

sgj, nie z kazdym instalatorem da sie tak zrobic.z

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi