guliwer23 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Witam problem pojawia się podczas instalacji jakic kolwiek gier ktory sa na większej ilości plyt 2,3.......przy końcu instalacji badź w jej polowie w momencie kiedy ma nastąpić zmiana nośnika wyskakuje komunikat typu :"Błędny wolumin w stacji ......"prosi o włożenie 1 cd z instalacji po czym cała instalka się wysypuje i klops.Próbowałem zainstalować z obrazów plyt to samo nie wiem już co kombinować bo praktycznie żadnej gry nie moge zainstalować prosze o rady. Konfiguracja: Barton 2800+ MSI nForce 2 400 Ultra 2x 256 Twinmos 2 x HDD 120 i 40 GB WD CD-RW Lite On Win XP Pro SP 1 i SP 2 Acohol 120 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Zauwazylem, ze problem ten pojawial sie jak robilem cos w trakcie instalacji. Jezeli nic nie ruszam i instalator jest na 1 planie - jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Spróbuj zrzucic wszystkie CD do jednego folderu na dysk i z niego instalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guliwer23 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) Sam nie wiem juz co robic nie moge dokladnie nic zainstalowac chyba jedynie zostaje formacik ale chcialbym jeszcze troche poczekac a w pusty ekrna patrzec nie bede......nic takiego nie dziala ja chce normalnie instalwoac nie po to jest sprzet aby nie mozna bylo normalnie z cd zainstalowac glupiej gry...... Edytowane 18 Lutego 2005 przez guliwer23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Nie umiem odpowiedziec co jest przyczyna, ale napewno nie sprzet (jak podales w podpisie). Cos z systemem. Dadam tez, ze juz dawno tego problemu nie mialem - a kiedys zdarzal sie czesto. Spróbuj zrzucic wszystkie CD do jednego folderu na dysk i z niego instalowac. 1283885[/snapback] sgj, nie z kazdym instalatorem da sie tak zrobic.z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guliwer23 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 System jest troszke zawalony choc XP oglnie robi dobre wrazenie czeka mnie formacik i mam nadzieje ze po tym nie bede mila tego problemu, moze np nie instalowac SP2 ? sam nie wiem?HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...