Admin Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Cześć!!! Jestem tu nowy i od razu mam problem :cry: !!! Mam Windowsa XP procesor AMD Athlon XP 2000+ płyte główną nForce 2 i chciałbym sobie dodać trochę Ramu ale nie wiem jaką kostkę wybra.ć jakiej firmy i wogule !!!! :cry: (256ddram lub 512 ddram) Ile kosztują ????? Proszę o szybką odp . Pozdrowienia dla wszystkich na forum !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Jeśli myślisz o B) O/C to zajrzyj tu :D Jesli nie to kup jakieś no-name na allegro za grosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 GOODRAM proponuje jezeli ma byc tanio jezeli tanio do OC to HYNIX D43 a jezeli MAX OC to ADATA VITESA (czy jak one si tam nazywaly) albo cos innego na samsungach TCCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Ponieważ zauważyłem, że jest również zapotrzebowanie na tanie kości więc wprowadziłem do oferty :D: A-DATA 2*512MB DDR400 dual channel kit A-DATA 3L GW - 550zł A-DATA 2*256MB DDR400 dual channel kit A-DATA 3L GW - 300zł Standartowe CL tych kosci to 2,5. Są robione na Winbond CH-5 oraz Samsung TCCC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 gdybys jeszcze przetestował te 2*512 to byłbym zainteresowany B) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 gdybys jeszcze przetestował te 2*512 to byłbym zainteresowany B) . 1285837[/snapback] Szkoda tylko, że nie sprawdzali ich na wyższym napięciu niż 2,85V, bo zapowiadało się ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...