trucker Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Brałem juz kilka zasilaczy ale napiecia sie praktycznie nie rużnia screen co radzicie co mam zrobic nie wydaje mi sie ze by to była zasilacza ps jak uaktualnic MBM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 jaki masz zasilacz :>? jakie wtedy próbowałeś :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Weź miernik i sprawdź miernikiem a nie programowo. OT. Ten screen się ładuje jakby chciał a nie mógł:P Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trucker Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 obecnie używam tego sprawdzałem na jakims No Name 350Wi na tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 to jak napisane u góry miernik i miernikiem go ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trucker Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Na mierniku mi pokazuje na 12V 12,3V 5V 5,4V 3,3V 3,45V A co zrobic z tym co programy pokazuja olac to poprostu czy istnieje jakis sposób na uaktualnienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) wybrać w programie twój model płyty lub czujników.albo OLAĆ ;).Zapomniałem że napięcia masz spox i zasilacz też jest dobrej dość marki :) .pozdr Edytowane 18 Lutego 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) nie sluchaj się programów bo programy nie zawsze nie pokażą prawdy z napięciami :) sugeruj się miernikem i stabilnością . Jak masz stabilnie w obciązeniu i w tym czasie masz podkreconego kompa to jak ci dobrze all chodzi i nie świruje to masz dobre napiecia :) jezeli chodzi o zasilke to proponuje CHIEFTECA takiego jak ja mam za małe pieniądze :) Edytowane 18 Lutego 2005 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...