alef Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 dzieki panonowie za dobra rade....dobre rady zawsze w cenie ;-) a co z powiecie na pytania "sprzetowe"?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Co do pytania o to któy z nich wybrać, to proponuję rozejrzeć się tu, a potem w razie czego pytać. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Co do plików *.doc i *.pdf, to SE W810i oraz W850i nie są na jakimś OSie, więc pozostaje chyba tylko przeglądanie tych plików w inny sposób, który jest dość uciążliwy --> Trzeba użyć programu, który z pliku tekstowego tworzy "książkę" w Javie. Wrzuca się ten tekst do programu, on konwertuje na plik Javy, potem wrzucamy ten plik do telefonu i mamy książkę. Niestety nie sprawdzałem, jak jest w przypadku pdfów, chociaż gdzieś czytałem, że nowsze wersje tego programu mają też możwliość konwersji pdfów. Program ten nazywa się TequilaCat BookReader, lub w skrócie BookReader. Mam nadzieje, że trochę naświetliłem sprawę i nie gadajmy w tym temacie więcej o tego typu sprawach, bo powstaje niepotrzebny offtopic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...