kuna Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 czesc mam maly problem mam stara karte dzwiekowa quad x-treme 4-chanel pci soundcard 256 to jest stary lup,ale chce sie dowiedziec co moge z nia zrobic bo w momecie w winampie kiedy chce podwyzszyc tony niski dzwiekowka szleje i daje charczacy sygnal na sprzet.mozecie cos poradzic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Mozesz sprawdzic czy wszystko jest dobrze zainstalowane. Mozesz sprawdzic jakis inny sterownik. Mozesz ja takze wymienic na nowa lub odpuscic sobie uzywania suwakow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuna Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 a gdzie znajde jakis nowszy sterownik? dajcie jakiegos linka albo cos.nie mam zabardzo kasy na nowa karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...