lukasz324 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Proszę niech ktoś powie jak przerobić Liva 5.1 na Audigi chodzi mi o zainstalowanie tych nowych sterowników, ale nie dawajcie mi linków do instrukcji po angielsku bo mało z tego wiem, najlepiej niech ktoś napiszę jak to się to robi kto już tak robił i co mam ściągnoć. Z GÓRY DZIĘKI POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Nie dziwię ci się że nikt ci nie odpisuje bo ten problem pojawił sie na tym forum już cobajmniej kilka razy. Poszukaj na postach od audigy to powinienes znaleśc bo to sie robi tak samo.Pozdrawiam :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Piszesz o tym tak jakbys sie spodziewal, ze twoj Live fizyczne przeksztalci sie w Audigy.... obys sie nie przeliczyl. Jak chcesz Audigy - to bedziesz je musial kupic. Co do wyszukiwania, uzyj slowa "YouP" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...