sebekw22 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 czy uwazacie ze seria SL6RZ pentiuma 4 2,4 nortwood za dobra?? jesli mozna poprosze o link ze strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekw22 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 chcialbym takze dodac ze proc sie bardzo malo kreci jak podniose fsb nawet 158 nie odpali juz choc napieca na ramach WE 333 podnosze do 2,8 a napiecia na procu raczej nie podnosilem wiec prosze o odpowiedz czy jest to wina serii czy ramów albo zasilacza codegena 300W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 ehh... ja tez mam 2,4 ale nie wioem jaka seria :) he he .. powyzej 2,8 juz raczej powinienes podniesc napiecie na cpu .. chociaz u mnie klopoty zaczyna ja sie dopiero przy 2,9 .. do ramow raczej nic nie ma bo jesli puszczone so synchro z cpu to jest dobrze .. bo sa to 333 tak jak napisales .. wiedz do fsb 166 jeszcze troszke tobie brakuje .. wiedz podnosc napiecie na cpu i bedzie dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekw22 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 a na ile podniesc bo raz podnosolem ale niewiele juz nie pamietam ile ale jedno to w gore zobacze zaraz do biosu i poweim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekw22 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 normalnie to mam 1,5250v a podnioslem do 1,5500 ile moge bezpiecznie podniesc to napiecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 1,55 V to żadna zmiana napięcia. 1,65V jest bezpieczne ale i pójdzie na 1,75 V, choć ja już się boje tyle dawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekw22 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 to spróbuje troche podniesc tak gdzies do 1.6250V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...