ToMo Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Witam all !!! Mój koleś chce sobie kupić kieszeń do dysku twardego (poprosił mnie o pomoc) i nie wiem czy lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> kieszeń z wentylatorem czy beż ??? Jego dysk to jakiś Szajsung 30 GB Z góry dzięki za odpowiedzi !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 to z pewnoscią dysk 5400 wiec bralbym bez wentylatora. Ja ze swojej kieszeni wlasnie wywaliłem wentylator bo to brzeczenie doprowadzało mnie do szału Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Ja bym wziął z... i walną potencjometr ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...