Skocz do zawartości
drajwer

Logitech X-530 Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Właśnie kupiłem głośniki Logitech X-530 i mam problem. Mam NF7-S(soundstorm), wszystko podłączone ok, stery zainstalowane(ver.5.10) i nie mam tego wielkiego panelu sterowania soundstormem(tago gdzie jest narysowane rozmieszczenie głośników, dźwięk testowy itd), na pasku mam ikonkę nvidii i jest to tylko głupi NV Mixer. Jak zrobić żeby był ten panel sterowania? Może inne sterowniki zainstalować?

Aha, zapomniałem dodać że działają tylko 2 przednie głośniki i sub. Nie wiem jak przełączyć na 5.1. No napiszcie co zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc

Mam takie same glosniki od kilku dni. Na pierwszego posta nie znam odpowiedzi. A na spodach satelit tez mam x230,z wtyczkami masz racje- powinny byc w dwoch roznych kolorach.

Ja mam inny problem- napisałem juz posta a chodzi o to ze przy malej glosnosci slychac nieprzyjemne brzeczenie co bardzo mnie wkurza a nie wiem co moze byc tego przyczyna. Moze Ty wiesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.nvidia.com/object/nvswap_1.0
Prosze bardzo jesli chodzi o pytanie jeden.

NVSwap is an NVIDIA utility designed to help you set up and optimize your NVIDIA nForce audio experience. NVSwap tests and configures the setup of a 4 or 5.1 speaker system attached to the following qualified NVIDIA audio products:

NVIDIA nForce2 with NVIDIA SoundStorm

NVIDIA nForce with MCP or MCP-D

NVIDIA nForce2 with MCP or MCP-T

Any NVIDIA nForce-supported AC' 97 audio codec.

A po polsku:

NVSwap jest narzedziem firmy NVIDIA stworzonym by pomoc ustawic i zoptymalizowac doswiadczenia dzwiekowe zwiazane z NVIDIA nForce. NVSwap testuje o konfiguruje zestawy zlozone z zestawow zlozonych z 4 lub 6 (5.1) glosnikow podloczonych do nastepujacych produktow audio firmy NVIDIA:

NVIDIA nForce2 z NVIDIA SoundStorm,

NVIDIA nForce z mostkami MCP or MCP-D,

NVIDIA nForce2 z mostkami MCP or MCP-T,

kazdy NVIDIA nForce-kompatybilny AC' 97 kodek audio .

Mam nadzieje ze to jest to o co ci chodzilo i ze bylem pomocny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi