Gość Przemq Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) Witam wszystkich na forum !!!! Mam problem: spalił mi sie zasilacz CODEGEN 250W ( zaraz wszyscy zaczna pisać ze to najwiekszy śmieć, ale nie miałem kasey na lepszego) i chyba mi sie wydaje że zabrał ze sobą na druga strone coś jeszcze!!!! Na razie niewiem co, ale czy to jest 100% pewne że cos sie spaliło oprócz zasiłki. Bawiłem sie w oc no i Codegen nie wytrzymał Oto moj komputer, troszke stary ale jestem z niego zadowolony ( do dziś :(( . athlon 1300 mhz soltek sl 75-jv 384 mb 133 mhz geforce 3 Ti 200 64 mb 128 bit 20 gb seagate 52x Lite On 52x 24x 52 LG no i była zasiłka Codegen 250 W ( według mnie to stanowczo za słaby ) PROSZE o porade jaka zasiłke kupić i co dokupić do kompa aby nowe gierki smigały ??? ( Underground2 ładnie chodzi) Pozdro dla wszystkich !!!!!!! Edytowane 18 Lutego 2005 przez przemek_18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 na poczatek na dobre okulary i troche oleju, nie roslinnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Ubezpieczenie NW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 masz przeklejony temat (co najmniej jeden) o zasilaczach szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42508295 ciagnie to co u mnie w podpisie i jest cichutki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 1284467[/snapback] ten będzie spoko!! Może od razu i proca zmienisz ? Mam akurat na sprzedaz Athlona XP takiego na twoją mobo :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 taaa i robcie dalej chlopakowi wode z mozgu :| przemek_18 kup sobie porzadna zasilke np: chiefteca 360W sa do wyrwania na allegro za jakie 150zlotych. Na twoim konfigu bedzie sie swietnie spisywal, a i spokojnie uciagnie mocniejsza konfiguracje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 taaa i robcie dalej chlopakowi wode z mozgu :| przemek_18 kup sobie porzadna zasilke np: chiefteca 360W sa do wyrwania na allegro za jakie 150zlotych. Na twoim konfigu bedzie sie swietnie spisywal, a i spokojnie uciagnie mocniejsza konfiguracje :) 1284748[/snapback] co Ty ludku bredzisz , ze niby moj FSP nioe pociagnie jego sprzetu ... :mur: :mur: :mur: jednym slowem nie mam pytan pokazuje mu tansza alternatywe .. proste no nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...