booczeek Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Mam regulator obrotów od wiatraka cooler master - na śledziu, chcę do tego podłączyć 2 wiatraki do obudowy 80/80, czy je pociągnie? czy się spali??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 a kto to ma wiedziec? podłącz i sprawdź :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 a kto to ma wiedziec? podłącz i sprawdź :P 1284219[/snapback] ha ha ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 A mozesz podac model tego regulatora, albo jakies foto ?? Mozesz znajsc na stronie produceta albo na nim ile wat moze wydzielic, sprawdzisz ile Wat pobieraja wentyle i problem z głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Skąd my mamy to wiedzieć z tego co napisałeś. Ja mam po 2 wenty podłączone do regulatorów, ale sam robiłem :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 model coolera Cooler Master HAC-V81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...