Bucaramanga Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 wlasnie ja odpalilem przed godzina po raz pierwszy i jestem pozytywnie zaskoczony, ale jest male "ale": po godzinie pracy nagle pojawily mi sie jakies krzaki na ekranie w kolorze czarnym i ogolnie mogila nie dalo sie dalej pracowac, po restarcie po jakims czasie znowu to samo. czy ktos wie moze o co chodzi? moj system to wxp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 ja nic takiego nie obserwuje, a tez uzywam tej wersji, ale zdazaja mi sie raz na ruski rok zwiechy, na szczescie opcja "Continue browsing cos tam cos tam" zalatawia problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 no coz poki co wszystko chodzi w porzadku, na razie mialem tak tylko dwa razy! mam nadzieje, ze sie nie powtorzy bo opera jest naprawde suuuper! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 A ja mam pytanko jak wyexportować z opery zakłatki do formatu czytelnego przez inne przeglądarki (najlepiej mozillę). Nie podglądałem tego pliku .adr - ale nie podoba mi się zmiana standartu zapisu zakładek - znów kłopoty z przenoszeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 A ja mam pytanko jak wyexportować z opery zakłatki do formatu czytelnego przez inne przeglądarki (najlepiej mozillę). Nie podglądałem tego pliku .adr - ale nie podoba mi się zmiana standartu zapisu zakładek - znów kłopoty z przenoszeniem.Plik->Eksportuj->Zakładki ? :) Ale po co właściwie używać innych przeglądarek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 A ja mam pytanko jak wyexportować z opery zakłatki do formatu czytelnego przez inne przeglądarki (najlepiej mozillę). Nie podglądałem tego pliku .adr - ale nie podoba mi się zmiana standartu zapisu zakładek - znów kłopoty z przenoszeniem.Plik->Eksportuj->Zakładki ? :) Ale po co właściwie używać innych przeglądarek :) Ale tam jest opcjia exportu do .adr a tego nic innego nie obsługuje niż opera, przesiadłem się na mozillę bo kilka stron nie wspułpracowało mi prawidłowo z operą - a niestety były mi potrzebne (min jakieś problemy z plug-inem flasha i javą - a nie miałem czasu dociekać jakie dokładniej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...