MaWo777 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Od pewnego czasu mam spore problemy z odtwarzaniem plików wideo , zarówno divx jak i DVD . Próby otwarcia pliku jakimkolwiek odtwarzaczem ( Best Player , AllPlayer , Winamp , Windows Media Player ) kończą sie komunikatem : "Wystąpił błąd podczas uruchamiania aplikacji ... i zostanie ona zamknięta" . W przypadku płyt z divx pliki tekstowe z napisami otwierają sie bez problemu . Pierwsze podejrzenie padło na napęd , ale po włożeniu nowego (!) i po przeinstalowaniu systemu problem powtarza się . Dodatkowo przy próbie otwierania pliku prawym klawiszem mam komunikat : "Wystąpił błąd podczas uruchamiania aplikacji explorer.exe i zostanie ona zamknięta" . Próby przekopiowania pliku wideo na twardy dysk także kończą się porażką . Z góry bardzo dziękuję za jakiekolwiek sugestie które przyczynią się do rozwiązania mojego problemu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 to samo jest w przypadku gdy otwierasz filmy z twardego dysku i CD ?? proponuje zmienic program do odtwarzania .... ewentualnie przeskanowac dysk antyvirem .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaWo777 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 to samo jest w przypadku gdy otwierasz filmy z twardego dysku i CD ?? proponuje zmienic program do odtwarzania .... ewentualnie przeskanowac dysk antyvirem .... 1284343[/snapback] Na 90% jest to wina aplikacji explorer.exe (tyle udało mi sie ustalić), ale jak sobie z tym poradzić nadal nie wiem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Reinstal Ci pozostał:( Albo naprawa instalacji z CD z Winem. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaWo777 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Reinstal Ci pozostał:( Albo naprawa instalacji z CD z Winem. Pozdrawiam! 1286106[/snapback] Tylko że ja wczoraj po wykluczeniu napędu jako przyczyny powstawania błędu zrobiłem całkowity reinstal... Może ktoś coś wie na temat Trojan-Kility (podobno potrafi zamieszac właśnie z explorer.exe). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...