yogi186 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Jest może jakiś patch czy coś, żeby odpalić tego NFS na Windzie XP ??? Pomóżcie plizzz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Wpisz w wyszukiwarce google.com slowo NFS i znajdziesz, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 U mnie na XP odpala sie bez problemu... tak ze przyczyny nalezy chyba szukac gdzie indziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 "]U mnie na XP odpala sie bez problemu... tak ze przyczyny nalezy chyba szukac gdzie indziej nawet napewno gdzies indziej, u mnie tez a xp pro chodzi tak jak powinno.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Ale sa problemy z ta gra na XP. Ale sa patche na stronkach z NFS i dzialaja bez klopotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Ale sa problemy z ta gra na XP. Ale sa patche na stronkach z NFS i dzialaja bez klopotu. sa klopoty na xp?? dziwne bo mi all chodzi baaardzo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ja mam sp1a i 9.0 sdk kilka razy zwiech ogulnie sa dziwe akcje terz mam apropo grafy to chyba przez dx :/ ale chodzi pieknie niewim z czego wynikaj twoje problemy ? pewnie trza patha zaplikowac jak mowia przedmowcy jesli jest to pewnie cos poprawia :DDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ja mam sp1a i 9.0 sdk kilka razy zwiech ogulnie sa dziwe akcje terz mam apropo grafy to chyba przez dx :/ ale chodzi pieknie niewim z czego wynikaj twoje problemy ? pewnie trza patha zaplikowac jak mowia przedmowcy jesli jest to pewnie cos poprawia :DDDD mam to samo sp1 + dx 9 i spox chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 sp1 + dx9/dx8 działa git, może stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 sp1 + dx9/dx8 działa git, może stery? na dx8 jest dobrze a on wlasnie je ma:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 taka drobna sugesstia . mnie nfs zacinało sie powyżej 800x600, przez zasilacz, miałem 235W i niewyrabiał, podlaczylem codegena 250 i działa ze az chce sie grac taka drobna sugesstia . mnie nfs zacinało sie powyżej 800x600, przez zasilacz, miałem 235W i niewyrabiał, podlaczylem codegena 250 i działa ze az chce sie grac aa i na xp chodz ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 U mnie na xp pro chodzi bez problemu (dx8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 1. Pojawia sie problem z odpaleniem gry z akceleracja przy Radeonie. 2. W WinXP - NSF4HS.EXE - jest nieprawidlowa aplikacja systemu Win32. Czy sa jakies patche na w/w problemy? Spotkal juz sie ktos z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Podepne się tu bo też mam problem z NFS4 otórz nie moge go zainstalować pod Win2K jest na to jakiś sposób ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Musisz pod Win2k uzyc trybu zgodnosci (plik apcompat.exe z folderu TOOLS na cd win2k) i musisz posiadac specjalny Compability Pack do Win2k&WinXP (poszukaj na jakis stronkach niemieckich o NFS) Co do akceleracji to ja tez nie moge odpalic W WinXP trzeba to zrobic z pominieciem kroku z trybem zgodnosci Pozdro Byly Redaktor Serwisu NeedForSpeed.pl - Reaper :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Po wymianie karty graficznej Need For Speed 4 nie wykrywał jej. Standardowo ustawione jest na "Software Renderer" na tym działa ale wiadomo jaka grafa :cry: A po przestawieniu w 3DSetup na "Direct3D" uruchamiam grę a tu klapa... pojawia się czarny ekran i gra wyskakuje do Windowsa. Co mam zrobić aby działało???? Mam Windows 98. JEST NA TO JAKAŚ NAKŁADKA ŻEBY DZIAŁAŁO Z RADKEM 9700Pro HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Chyba nie, gra jest za stara albo karta za nowa :P Ale niech się jeszcze inni wypowiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Jako byly redaktor NeedForSpeed.pl wypowiem sie :P Gra z tego co zauwazylem nie ma obslugi kart ATi... Wychodza co prawda 3dsetupy nowe, ale nie znalazlem zadnego dla ATi, tylko do nVidii. Mi nawet na 7500 w D3D nie chce biegac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Jako byly redaktor NeedForSpeed.pl wypowiem sie :P Gra z tego co zauwazylem nie ma obslugi kart ATi... Wychodza co prawda 3dsetupy nowe, ale nie znalazlem zadnego dla ATi, tylko do nVidii. Mi nawet na 7500 w D3D nie chce biegac MI na R7200 rez nie ale na Rage Fury dzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 a skąd ściągnąć najnowszego 3dsetup`a albo jak ktoś ma to na meila proszę gzmagic@tlen.pl Z GÓRY DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 U mnie zawisa na ekranie z tytułem i dysk coś mieli potem wywala. Jak odpalę w trybie zgodności z Win 98 to idzie, ale... 1-2 klatki na sekundę. Ma ktoś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 U mnie wszystko ładnie chodziło na R 8500. Fakt, że cokolwiek zainstaluję, to zaraz zpat<span style="color:red;">[ciach!]</span>ę- może dlatego nie miałem problemów z uruchomieniem jej także na XP? Ogólnie ta część wymiata- chyba najleprza ze wszystkich ( Porsche wogóle mi isę nie podobało :?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Nie wiedzialem, ze ATI jest niekompatybilne w dol 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Nie wiedzialem, ze ATI jest niekompatybilne w dol 8O Tak....po prostu nie było mozliwości, żeby Kaeras nie przybył ze swoim sarkazmem ;) "Ja obrońca uciśnionych przybywam bi ich bronić przed ATI" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 fakt u mnie tez padaka:/ r9500pro i taka sama akcja;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Magic ten 3dsetup ci nic nie da. Slayer: musisz i tak spaczowac do 4.44 zeby odpalic pod Xp w trybie zgodnosci, inaczej nie biega w ogole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 O czym ty piszesz- u mnie wszystko zachszaniało jak dziki dzik. Żadnych trybów zgodności, po prostu 3D Setup, i odpalam exe-ka i działa!!!! Ludzie....zainstalujcie sobie full instalkę ( wszystkie filmy, muza do katalogu z grą), patch, crack i działa!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 No wlasnie Sleyer bez patcha sie nie obejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 No wlasnie Sleyer bez patcha sie nie obejdzie.No wlasnie Sleyer bez patcha sie nie obejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Ty to zawsze szukasz problemów Kaeras......Ja tam zawsze pat<span style="color:red;">[ciach!]</span>e, żeby mieć najnowszą wersję gry- bez względu, czy działa bez łatki, czy też nie. Ciekawe, czy byłoby fajnie przy każdym topiku o Geforce zamieszczać listę problemów z danym sterownikiem, modelem karty itp. Weź Kaeras kup sobie super wypasionego Geforce FX 5900 Ultra i zagraj w Generals bez łatki- "ups" powiesz, "gra się wiesza....tak mi przykro".. :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...