Slayer Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Ty to zawsze szukasz problemów Kaeras......Ja tam zawsze pat<span style="color:red;">[ciach!]</span>e, żeby mieć najnowszą wersję gry- bez względu, czy działa bez łatki, czy też nie. Ciekawe, czy byłoby fajnie przy każdym topiku o Geforce zamieszczać listę problemów z danym sterownikiem, modelem karty itp. Weź Kaeras kup sobie super wypasionego Geforce FX 5900 Ultra i zagraj w Generals bez łatki- "ups" powiesz, "gra się wiesza....tak mi przykro".. :xTy to zawsze szukasz problemów Kaeras......Ja tam zawsze pat<span style="color:red;">[ciach!]</span>e, żeby mieć najnowszą wersję gry- bez względu, czy działa bez łatki, czy też nie. Ciekawe, czy byłoby fajnie przy każdym topiku o Geforce zamieszczać listę problemów z danym sterownikiem, modelem karty itp. Weź Kaeras kup sobie super wypasionego Geforce FX 5900 Ultra i zagraj w Generals bez łatki- "ups" powiesz, "gra się wiesza....tak mi przykro".. :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Arghhhhh. Coś net z wieczora mi ledwo działał sorki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Hacker+ Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 u mnie tez nie działa n moim sprzecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianosz Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 patche, patchami.....ale tak w ogole ludzie w co wy gracie...przecierz na takie psrzety jak wy odpala sie NeedForSpeed: High Stakes 2 albo NFS: Porshe Unleash, lub inne nowsze w tym wypadku ścigałki.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 ee tam za to na badziewnym FX 5900 nawet nie mozna se pograc bo caly czas migocze ekran :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 u mnie tez nie działa n moim sprzecie mowimy ze ati niedziala a nie na gF:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lama Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 http://jpracing.racerplanet.com/modules/my...cat.php?cid=115 - to jest link do strony z patchem zainstaluj go i przeczytaj readmy pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JansOn Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Mam problem z zagraniem w tą gre na windows xp ponieważ wyskakuje okienko tej treści: http://www.cidernet.pl/~janson/hmmm.JPG co mam zrobic może potrzebny jakiś patch albo coś ??!! Nie znalazłem nigdzie czegoś takiego bo gierka nie jest najowsza :P Prosze o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 poprostu ta gra jest za stara... sprobuj poinstalowac patche do tej gry a jak nie pomoze to nic juz nie pomze , chyba ze zmiana systemu na 98.. serio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 A w trybie zgodności próbowałeś? Marne szanse, ale spróbowac warto :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 A moim zdaniem ten exek jest uszkodzony......Co nie zmienia faktu ze patche sie przydadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Sorry że odkopuję, mam pytanko, wiecie czy można dostać jeszcze w sklepach High Stakes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 poszukaj w jakis netowych, powinno byc ew empik i patrz w starociach (wydania za okolo 10-30zl;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Trzeba będzie poszukć. Dzięki za info. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 a ja sobie odpalilem ta gierke wlasnie i zaczynam tryb kariery:))) gra bosko wyglada z AA itp [ciach!]lami wlaczonymi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 a ja sobie odpalilem ta gierke wlasnie i zaczynam tryb kariery:))) gra bosko wyglada z AA itp [ciach!]lami wlaczonymi:) Na jakim OS ja odpalasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 win xp +sp2 zainstalowalem te patche o ktorych byla mowa i smiga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 odkopie. jak uruchomic instalke na win 2k sp4?? trybu zgodnosci nie ma. bym sobie pogral w niego na lapku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...