ziwusoma Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Mój problem polega na tym ze po zainstalowaniu sterowników i włączeniu obojętnie jakiej gierki wychodzi mi ona do windowsa i wyskakuje błąd na którym pisze ze Akcelelator graficzny został zrestartowany ponieważ nie odpowiadał na polecenia sterownika ekranowego.Próbowałem wielu rzeczy np inne stery ale to nie pomogło.O co tu chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 To normalne w radkach 9250. Zainstaluj omegi z tej strony powinno pomoc: http://www.omegadrivers.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziwusoma Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 To normalne w radkach 9250. Zainstaluj omegi z tej strony powinno pomoc: 1285321[/snapback] dzieki narazie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...