set2004 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Siemka mam pytanie kupiłem radka 9800 i niemoge do niego wgrać biosa od radka 9800pro a robiłem wegłóg tych stron http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=172&rectr_str_numer=2 http://forum.purepc.pl/lofiversion/index.php?t52683.html i nic pod koniec wpisania komendy i enterze wyskakuje error ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? urzywałem wielu biosów i flasherów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 to co pomoze mi ktoś bo juz urzyłem wszystkich programów do flashowania opd dos i win i nic dalej pisze mi error: data not erased ?????????????? urzyłem chyba z 10biosów i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 uzyj flashera firmy gigabyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 flashrom - p -f 0 nazwa_bios.bin gdzieś czytałem że -f wymusza wgranie zmodyfikowanego biosa, lub biosa od innego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 FIT skad moge zassać tego flashera od gygabyte bo byłem na stronie i z tego co sie orjetuje to jest on oddany do sterownika grafy nazywa sie to @VGA ?? Ouara wpisywałem ta komende chyba ze 100 razy na rózne kombinacje i nic nipomogło ?? macie jeszcze jakeś pomysły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 mam jeszcze jedno pytanie co ozacza "0" w tej komendzie flashrom - p -f 0 nazwa_bios.bin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 nie pisz posta pod postem tylko edytuj!!! flashera poszukaj na google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 :blink: 0 oznacza nr karty graf którą chcesz flashować flashrom -i - jeśli się nie mylę wyświetli Ci jaka karta gdzie się znajduje bez tego nie ma flashowania www.giga-byta.com support-->grafics accelarator --> bios masz spakowane biosy wraz z programikiem good luck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 no to znowu problem weszłęm tam gdzie mi kazałeś ustawiłem sobie ze ma byc to ATI 9800 i niewyswietla nic ale zmieniłem na 9800pro znalazł bios i zassałem go teraz mam zamiar go wgrać a jeszcze jedno tam na stronie jest opisywany program pod windowsa @VGA a ja mam zwykłęgo ATI FLASH tylko ten zassany bios ma koncówke f2 zamiast bin czy rom ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 sorry ale u mnie sprzęt jak w podpisie nie znaju gigabyte :-| pewnie jak sprawdzisz rabittem czy radeditem to nie bedziesz wiedział co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 kurde nic niedziała jest mozliwe ze nieda sie wgrać do niej biosa bo producent zablokował ????????????? watpie przeciez jest jakis sposób zna ktoś dobrego WIN flasha ?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 flasher gigabyte - próbowales?? poszukaj sobie gvf11.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d@nielski Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) set2004 zobacz tutaj gostek pisze jaka komenda i jaki program http://sklep.barwkomp.pl/index2.php?id2=me...28TD&kat=&pkat= FLASHROM 2.40 flashrom.exe -p -f -sst 0 nazwa_biosu.bin gostek zarzeka sie ze działa 100% ps. napisz czy zadziałało i jaki bios zapodałeś Edytowane 21 Lutego 2005 przez d@nielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 :) hahah to ja pisałem tego posta na Brawkompie działa ta komenda urzyłem biosa od Herculesa 9800pro wszystko chodzi bajerancko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...