Gość bachus81 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 (edytowane) mam Leadteka 6600 PCiE i na sterach dołączonych do karty graficznej zawiesza mi się gra Call of Duty co powoduje zwiechę całego kompa dodam tylko ,zę takie obiawy dzieją się tylko gdygram w necie w tą grę dodam, że używam the all-seeing Eye i to on najprawdopodobniej powoduje zawieszenie sie kompa 3Dmarki, gry i inne programy działają oki macie może jakiś pomysł jak zaradzić temu?? Edytowane 18 Lutego 2005 przez bachus81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Hmmm dziwna sprawa ;) Tutaj jest wiele opcji do rozwazenia....6600 to nowe karty, sprobuj moze jakiegos patcha :huh: Jesli chodzi o stery, ja mam 6600 od gigabyte i z gigabyte.pl sciagnalem spejalne forcewary 71.24 na pci-e. Poprawa znaczna, wyniki w markach podskoczyly. Poszperaj w sterach, wybierz najlepsze...Tutaj masz jakies z leadteka - http://www.leadtek.com.tw/eng/support/down...id=111&lineid=1 Tylko czemu to sie dzieje only jak grasz przez neta :mur: ? moze sie ktos wypowiem. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) http://www.omegadrivers.net/ <--- stery dla NV i jazda albo nawet same ze strony nvidii ostatnio powychodzilo mnustwo popraweczek poprawiajacych wspolprace hardware zarowno dla plyt na NF4 tak jak i kart na PCIe sugeruje pozasysac najnowsze stery PS. bachus81---> napisz poprawny config bo na epoxie 8rda+ to raczej nic na PCIe nie zainstalujesz :) Edytowane 19 Lutego 2005 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 71 81,albo dna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksquall Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) A może to nie wina grafy jak gra sie wiesza jak grasz online?? Ja bym dopatrywał się winy w sieciówce a tymbardziej jeśli jest zintegrowana. Edytowane 24 Lutego 2005 przez barteksquall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 konfig mam taki bo taki mam komputer obecnie a kompy z PCiE to sprzedaje :D co do Calla to sprawdzałem na jakiś nowych sterach i było to samo, jednak najnowszych jeszcze nie mam, dziś zassam co do sieciówki to ciężko coś powiedzieć na 100% ,ale wydaje mi sie że jest oki, necik działa bez problemu problemem moze być to że gra jest stara, piracik :D a kompy są nowe co do ściągania patcha to mam zainstalowanego patcha 1.3 jest nowszy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 mam Leadteka 6600 PCiE i na sterach dołączonych do karty graficznej zawiesza mi się gra Call of Duty co powoduje zwiechę całego kompa dodam tylko ,zę takie obiawy dzieją się tylko gdygram w necie w tą grę dodam, że używam the all-seeing Eye i to on najprawdopodobniej powoduje zawieszenie sie kompa 3Dmarki, gry i inne programy działają oki macie może jakiś pomysł jak zaradzić temu?? 1284659[/snapback] spróbuj 75.90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikir Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 spróbuj 75.90 1296986[/snapback] Mam to samo Athlon 64, płyta GIGABYTE z PCIE i GeFORCE6600GT Gigabyte, wszystkie gry pieknie chulają w singlu, ale włączenie Call of Duty w multi powoduje totalną zwieche, systemu - czy komuś sie udało to rozkminić, może to SP2 w win XP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...