Skocz do zawartości
Gość bachus81

Jakie Stery Do 6600 Na Pcie?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bachus81

mam Leadteka 6600 PCiE i na sterach dołączonych do karty graficznej zawiesza mi się gra Call of Duty

co powoduje zwiechę całego kompa

dodam tylko ,zę takie obiawy dzieją się tylko gdygram w necie w tą grę

dodam, że używam the all-seeing Eye i to on najprawdopodobniej powoduje zawieszenie sie kompa

3Dmarki, gry i inne programy działają oki

macie może jakiś pomysł jak zaradzić temu??

Edytowane przez bachus81

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm dziwna sprawa ;) Tutaj jest wiele opcji do rozwazenia....6600 to nowe karty, sprobuj moze jakiegos patcha :huh: Jesli chodzi o stery, ja mam 6600 od gigabyte i z gigabyte.pl sciagnalem spejalne forcewary 71.24 na pci-e. Poprawa znaczna, wyniki w markach podskoczyly. Poszperaj w sterach, wybierz najlepsze...Tutaj masz jakies z leadteka - http://www.leadtek.com.tw/eng/support/down...id=111&lineid=1 Tylko czemu to sie dzieje only jak grasz przez neta :mur: ? moze sie ktos wypowiem. pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.omegadrivers.net/ <--- stery dla NV i jazda albo nawet same ze strony nvidii

ostatnio powychodzilo mnustwo popraweczek poprawiajacych wspolprace hardware zarowno dla plyt na NF4 tak jak i kart na PCIe

sugeruje pozasysac najnowsze stery

PS. bachus81---> napisz poprawny config bo na epoxie 8rda+ to raczej nic na PCIe nie zainstalujesz :)

Edytowane przez letrev

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość bachus81

konfig mam taki bo taki mam komputer obecnie

a kompy z PCiE to sprzedaje :D

co do Calla to sprawdzałem na jakiś nowych sterach i było to samo, jednak najnowszych jeszcze nie mam, dziś zassam

co do sieciówki to ciężko coś powiedzieć na 100% ,ale wydaje mi sie że jest oki, necik działa bez problemu

problemem moze być to że gra jest stara, piracik :D a kompy są nowe

co do ściągania patcha to mam zainstalowanego patcha 1.3 jest nowszy??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam Leadteka 6600 PCiE i na sterach dołączonych do karty graficznej zawiesza mi się gra Call of Duty

co powoduje zwiechę całego kompa

dodam tylko ,zę takie obiawy dzieją się tylko gdygram w necie w tą grę

dodam, że używam the all-seeing Eye i to on najprawdopodobniej powoduje zawieszenie sie kompa

3Dmarki, gry i inne programy działają oki

macie może jakiś pomysł jak zaradzić temu??

1284659[/snapback]

spróbuj 75.90

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spróbuj 75.90

1296986[/snapback]

Mam to samo Athlon 64, płyta GIGABYTE z PCIE i GeFORCE6600GT Gigabyte, wszystkie gry pieknie chulają w singlu, ale włączenie Call of Duty w multi powoduje totalną zwieche, systemu - czy komuś sie udało to rozkminić, może to SP2 w win XP ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi