wrog Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 jak zrobic tak zeby komp mi sie sam wylaczal jak wcisne zamknij>zamknij system, bo tak jak teraz tak zrobie to mam 'mozna teraz bezpiecznie wylaczyc komputer' chce tu usunac zeby sie sam wylaczal mam win2000 mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi, patrzylem w opcjach zasilania ale nic tam nie znalazlem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Panel sterowania>opcje zasilania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrog Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 tam nic nie ma ;/ ma ktos jakis inny pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 jaki to komp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrog Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 celeron 1.3ghz plyta glowna ecs 256 mb ram radeon 9550 zasilacz neotec dysk seagate baracuda 40gb nic nie krecone bo ledwno po formacie jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...