Tonic Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) http://photobucket.com/albums/v613/Cinot/water_blocks/ http://photobucket.com/albums/v613/Cinot/w...ks/paczka_9500/ A tu zamieszczę rodzynki : Wykonane szlifierką kątową z tarczą do cięcia metali 2mm, wymiary płaskowników - 5cm x 5cm x 1cm Sami widzicie, co można przy takim narzędziu wystrugać.. Edytowane 19 Lutego 2005 przez Tonic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Jak na narzędzia... super spody :D Podstawa tak gdzieś 1-2mm... i ładne (proste ;) ) piny... Bardzo fajnie zrobione... teraz tylko jakisz szlif, papiery itd... i wartość estetyczna także w góre... ;) Ale co ważne... wydajność będzie przednia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) Ja chciałem tutaj powiedzieć, ze mam własnie bloka na CPU na ktorymś z tych spodów, zrobiony przez Tonic'a i na prawde jestem zachwycony , nie mam tylko porownania z niczym orginalnym typu Nukleon , ale 32 stpnie w www, mp3, gg, torrent mnie sie podoba, wiem, ze na wydajnosc wplywaja tez inne komponenty WC, ale dzieki temu blokowi udalo mi sie zamknac WC w 250 zł -mam jeszcze nie zamontowany blok na NB - tesh made by Tonic -czekam na blok na GPU tylko chyba Tonic o mnie zapomnial :( procek na codzien 11,5x200 1,55V w primie okolo 37 stopni przy jednym wiatraku na 5V , przy dwóch na 12V 33 stopnie :) Edytowane 19 Lutego 2005 przez paczka01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Wyszlifuj to wszystko ładnie i będe uradowany. A teraz mam pytanie: szlifierkę miałeś na jakimś uchwycie czy ręcznie?? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Robiłem to ręcznie Estetyka dla mnie jest drugorzędną sprawą, czy nawet trzeciorzędną.. ;) Wydajność i solidność, to są dla mnie najważniejsze rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Jeszcze lepsze rezultsty można by uzyskać mocując szlifierke na uchwycie (najlepiej z jakimś ogranicznikiem głębokości szlifowania). Spody całkiem całkiem - topy też sam robisz czy całość idzie na "eksport" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...