maly86 Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 znacie dobre moga byc nawet stare, ale z mozliwoscia dostepu do neta, lub gry w sieci? najlepsze, stare ale jare... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Starcraft, Warcraft III. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 1.Age of Empires 2 2.Alexander _____________________ PoZdRo FoR aLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 civilization3: conquests!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Ja pozostaje przy swoim i glosuje na: Starcraft'a. Ta gra chyba nigdy nie umrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 StarCraft,Warcraft III ,II też fajna, i Władca pierścieni : bitwa o środziemie wajnie sie w to gra:) piss..joŁ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) Starcraft, Starcraft BW, Warcraft III, Warcraft III TFT. To RTS'y ale zawsze :D Edytowane 19 Lutego 2005 przez BartosH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 wszystko co Craft :D ale jest tylko jeden wybór StarCraft... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Cashasty juz był chyba taki temat jeśli się nie mylę ;) AoA 1,2 i Mythylogis(chyba tak to się pisze). Earth 2140,2150 Wejdź na jakąś stronke o grach i wybierz dział strategie i masz wsio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 To Earth 2160 ;) Kosztuje chyba 29 zł w kiosku. Poza tym to: -C&C: Generals -Civilziation (wszystkie czesci s ql, a 1 i 2 chyba są za free do sciagniecia.) -Armies of Exigo (cos jak warcraft 3) ...jak cos sobie przypomne to dopisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ja polecam Praetorians - już nie pierwszej młodości ale nadal się w to świetnie gra! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) LOTR - Battle for Middleearth Mi osobiscie sie nie podoba, ale bardzo wiele osob uwielbia ta gre ;) Paru moich kumpli zagrywalo sie tym nie lanie. Edit: Jeszcze Warhammer 40k - Dawn of War Edytowane 23 Czerwca 2005 przez BartosH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 starcraft? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) starcraft? 1511307[/snapback] Mialy byc nowsze :wink: A ja polecam C&C: Generals, lecz tutaj musisz miec oryginala, i sciaganc patch'a, poniewaz na piracie bedzie blad, i bez patch'a nie pograsz... Edytowane 23 Czerwca 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 LOTR - Battle for Middleearth Mi osobiscie sie nie podoba, ale bardzo wiele osob uwielbia ta gre ;) Paru moich kumpli zagrywalo sie tym nie lanie. Heh, ja osobiscie mam oryginala LOTR: BFM na polce i jakos nie moge sie zmusic, zeby w to grac :? Grafika super, bez dwoch zdań. Grywalnosc też jest. Ale nie ma tego czegos, co ma np. WCIII. To tylko taka moja mala refleksja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ja mam to samo und3r. Kumpel pozyczyl mi oryginala, zainstalowalem chwile pogralem i koniec. Grafika owszem - super, ale nic poza tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash17 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 STARCRAFT:BW <- to jest strategia a reszta to psy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 nie tylko brood istnieje :blink: w moon project można od biedy pograc, ale jednego nie rozumiem :blink: JAK MÓGŁ CI SIE ZNUDZIĆ WARCRAFT III ?! toż to najlepszy RTS :D Bnet jest nie do zdarcia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Original War nowoscia nie smierdzi ale badzo fajnie sie gra z qmplami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyculon Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 W imieniu całej ekipy LanParty.pl chciałbym zaprosić na imprezę dla prawdziwych graczy ;) Data: 29 - 31.07 Typ imprezy: BYOC ( Bring Your Own Computer ) Miejsce: Warszawa Ilość miejsc: 198 - na dzień dzisiejszy zajęte są 34 miejsca więcej szczegółów na www.lanparty.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forsadin Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 lipa ze z własnym kompem ~~ na moim to 40fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyculon Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 lipa ze z własnym kompem ~~ na moim to 40fps 1551241[/snapback] Nie z takimi maszynkami ludzie przyjezdzaja : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Hmmm. Wawa... troche daleko... i transportu kompa nie ma... a o to ze przynisc swojego kompa to chodzi tylko o kompa czy caly osprzet tez (mysz, klawa, monitor)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyculon Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Hmmm. Wawa... troche daleko... i transportu kompa nie ma... a o to ze przynisc swojego kompa to chodzi tylko o kompa czy caly osprzet tez (mysz, klawa, monitor)?? 1551287[/snapback] Caly sprzet. Monitor, PC, klawa, sluchawki, myszka itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) odkopuje temat... Ja ostatnio gram w warhammer 40k soulstorm (kosztuje około 60zł) ale ze względu ze nie jest to najnowsza gra online jest okołu 40-80 graczy w sieci i czasem ciężko o większą rozgrywkę trzeba poczekać kilka minut z tego względu przerzuciłbym się na coś nowego. Jedną z zalet tej gry oprócz grywalności itp :) jest to że nie wymaga dobrego łącza nawet przy maksymalnej rozgrywce na 8 graczy. Myślałem ostatnim o c&c lub StarCraft2, ale nie wiem czy dużo osób gra w to w sieci i jakie maja wymagania co do łącza. Nowego dow'a 2 widziałem i jest dość slaby w porównaniu do 1 części. Podsumowując polecam w40 może ktoś się z forumowiczy skusi:) i pytam jakie strategie po sieci polecacie w które gra jeszcze sporo osób. Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez venat0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Starcraft 2 jest obecnie najbardziej rozbudowanym spolecznosciowo RTS'em. Szczerze polecam, to jest wiecej niz gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) a jak ilością osób grających (dostępnych)i wymagania co do łącza także w sensie czy wyrzuca graczy jak się zalagują itp. Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez venat0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Czasami wywala, ale to jak ktos strasznie laguje. A co do ilosci graczy... w tym momencie w naszym regionie gra ~10000 osob ;) Mozesz sie jeszcze zastanowic nad shogunem, tez ma niezle multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Gry mi szuka jakies 30sekund, lagow praktycznie nie ma, czasami kogos z gry wyrzuci (jak masz dobrego neta to nie ma szans), masz 1v1 - 2v2- 3v3 - 4v4 - FFA- MASA RANDOM GAMES. Ogromna proscena i staly support Blizzarda. Nigdy nie gralem w RTS'y przez neta ale SC2 to inna bajka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ja polecam World In Conflict. Chyba nawet jest demko dzialajace online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...