Skocz do zawartości
maly86

Najlepsze Strategie, Ale Przez Neta..?!

Rekomendowane odpowiedzi

LOTR - Battle for Middleearth

Mi osobiscie sie nie podoba, ale bardzo wiele osob uwielbia ta gre ;) Paru moich kumpli zagrywalo sie tym nie lanie.

Edit: Jeszcze Warhammer 40k - Dawn of War

Edytowane przez BartosH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

starcraft?

1511307[/snapback]

Mialy byc nowsze :wink:

A ja polecam C&C: Generals, lecz tutaj musisz miec oryginala, i sciaganc patch'a, poniewaz na piracie bedzie blad, i bez patch'a nie pograsz...

Edytowane przez M@Ly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOTR - Battle for Middleearth

Mi osobiscie sie nie podoba, ale bardzo wiele osob uwielbia ta gre ;) Paru moich kumpli zagrywalo sie tym nie lanie.

Heh, ja osobiscie mam oryginala LOTR: BFM na polce i jakos nie moge sie zmusic, zeby w to grac :? Grafika super, bez dwoch zdań. Grywalnosc też jest. Ale nie ma tego czegos, co ma np. WCIII. To tylko taka moja mala refleksja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W imieniu całej ekipy LanParty.pl chciałbym zaprosić na imprezę dla prawdziwych graczy ;)

Data: 29 - 31.07

Typ imprezy: BYOC ( Bring Your Own Computer )

Miejsce: Warszawa

Ilość miejsc: 198 - na dzień dzisiejszy zajęte są 34 miejsca

więcej szczegółów na www.lanparty.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm. Wawa... troche daleko... i transportu kompa nie ma...  a o to ze przynisc swojego kompa to chodzi tylko o kompa czy caly osprzet tez (mysz, klawa, monitor)??

1551287[/snapback]

Caly sprzet.

Monitor, PC, klawa, sluchawki, myszka itp :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odkopuje temat...

Ja ostatnio gram w warhammer 40k soulstorm (kosztuje około 60zł) ale ze względu ze nie jest to najnowsza gra online jest okołu 40-80 graczy w sieci i czasem ciężko o większą rozgrywkę trzeba poczekać kilka minut z tego względu przerzuciłbym się na coś nowego.

Jedną z zalet tej gry oprócz grywalności itp :) jest to że nie wymaga dobrego łącza nawet przy maksymalnej rozgrywce na 8 graczy.

Myślałem ostatnim o c&c lub StarCraft2, ale nie wiem czy dużo osób gra w to w sieci i jakie maja wymagania co do łącza. Nowego dow'a 2 widziałem i jest dość slaby w porównaniu do 1 części.

Podsumowując polecam w40 może ktoś się z forumowiczy skusi:) i pytam jakie strategie po sieci polecacie w które gra jeszcze sporo osób.

Edytowane przez venat0r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gry mi szuka jakies 30sekund, lagow praktycznie nie ma, czasami kogos z gry wyrzuci (jak masz dobrego neta to nie ma szans), masz 1v1 - 2v2- 3v3 - 4v4 - FFA- MASA RANDOM GAMES. Ogromna proscena i staly support Blizzarda. Nigdy nie gralem w RTS'y przez neta ale SC2 to inna bajka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi