PFK Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 a polego on na zamontowani bloku na grafe(ten od matea)... rurki na bloku mam umieszczone tak po przekatnej bloku, do tego wygiete miedziane wejscia na waz, nie moge tego bloku zamontowac tak zeby rurki byly poziomo poniewaz zaslaniaja wejscia na zacisk(wiec nie mam czym bloku przymocowac :( natomiast jak probuje montowac blok pionowo to karta nie wchodzi w agp bo sie zachacz o pci. jedynym sposobem w jaki moge blok zamocowac na grafie tak zeby wchodzila w agp jest blok zamontowany na skos(aczkolwiek zakrywa caly chipset)... tyle ze znow nie wiem czy tak mozna, podobno blok bedzie slabo odprowadzal cieplo(dziwnie polozone kanaly w stosunku do chipsetu) ale mam problemow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Nazzal Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 No niezłe... raczej Ci nikt tutaj nie pomoze. w sumie nie mam pojecia jak temu zaradzic i watpie, aby ktos umial. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 mozesz odwracac blok na chipsecie we wszystkie strony , to niema znaczenia czy jest umieszcony prostopadle ty troszku przekrecony wazne zeby dobrze dolegal do chipsety , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 mozesz odwracac blok na chipsecie we wszystkie strony , to niema znaczenia czy jest umieszcony prostopadle ty troszku przekrecony wazne zeby dobrze dolegal do chipsety , Dokladnie, jezeli cala powierzchnia chipu jest przykryta WB to spox. Nie wazne jest jak go ulozysz, w koncu woda nie leci w nim luzem 8) Tam nie ma (nie powinno byc) powietrza, zeby woda miala problem plynac pod gore, czy cos w tym rodzaju :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...