MicJes Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze mam stalke! Jaka to roznica w porownaniu do modemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 I co z tego ??? Ja też mam :) heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze mam stalke! Jaka to roznica w porownaniu do modemu...Gratulacje :) Można wiedzieć jakie to łącze, jaka prędkość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Pewnie sdi ^________________________^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Pewnie sdi ^________________________^SDI to raczej nie jest :) Ale widać już siadło, bo sie nie odzywa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Dobre...ja mam 30 za 60 na ISDN i chodzi net caly czas dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Pewnie sdi ^________________________^masz cos do sdi ? :] ja mam sdi na jedna osobe i nie narzekam... wiesz nie wszystkich stac coby odrazu wyqpic 2Mb/s na jedna persone :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 hehe a ja jutro bede mial neostradke o ktorej mowilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Łeeeee, ja też chcę... Narazie z obawą czekam na rachunek z tepsy :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 hehe a ja jutro bede mial neostradke o ktorej mowilem a ile czekałeś od złożenia zamówienia ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 2 tygodnie - na zalozenie analoga no i 2 sie niby czeka na instalke neo ale ja czekalem 2 tyg w sumie - jutro napisze jak to chodzi bo na razie sasiad to konfiguruje - podkreca - kabelki spawa i WOGLE!!!! :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Pewnie sdi ^________________________^masz cos do sdi ? :] ja mam sdi na jedna osobe i nie narzekam... wiesz nie wszystkich stac coby odrazu wyqpic 2Mb/s na jedna persone :] ja mam cos do sdi tepsa to penis ja mam lacze 2mbits zaa 60 zł a na sdi to mnie nie stac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 a mi neostradka dziala wreszcie - narazie na 2 mega ale bedzie wiecej chyba 4 albo 8 megabitow no roznica rzeczywiscie jest miedzy tym a modemem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoo Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 :D tez "mam stalke" ale w firmie MD4 (Wrocław) wiec dostep jest staly tylko z nazwy wedle tej firmy STALY DOSTEP to mniej wiecej 4-8h dziennie od pn-piatku sobota 10-15 pozniej :evil: o niedzieli nie wspomne ta dzisiejsza to chyba wypadek przy pracy gdyby ktos chcial to mozna zerknac: http://free4web.pl/FS/i/3189 http://www.md4.prv.pl o transferach nie bede mowil :evil: bo mnie szlag trafia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze mam stalke! Jaka to roznica w porownaniu do modemu...Gratulacje :) Można wiedzieć jakie to łącze, jaka prędkość? 2Mbity na 50 osób, po 40 pln/m-c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Pewnie sdi ^________________________^SDI to raczej nie jest :) Ale widać już siadło, bo sie nie odzywa :wink: Bo ja to se siedze czasem raz na jakis czas, a nie caly czas, by byc na bierzaco(a szkoda, bo brak czasu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 a ja sie nie podniecam chodz stalke mam 2 lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 a mi neostradka dziala wreszcie - narazie na 2 mega ale bedzie wiecej chyba 4 albo 8 megabitow no roznica rzeczywiscie jest miedzy tym a modemem :wink: Buhehe a od kiedy neo oferuje taki transfer co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argi Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Za tydzień przyjdzie do mnie pewien miły pan z modemem kablowym pod pachą i wreszcie rozwód z Tepsą! Koniec tej fuckendolonej nędzy za ciężkie pieiądze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Gratuluję szybkiego :) łacza. ps. jak Wam podoba sie mój nowy emblemat?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Rzecz gustu .... i biustu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 ja mam cos do sdi tepsa to penis ja mam lacze 2mbits zaa 60 zł a na sdi to mnie nie stac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: jak cos to mozesz pisac, ze dzielisz z ludzmi 2 mbit/s, bo zaden czlowiek (w polsce) nie ma dla siebie 2 mbit/s za 60 zl. co do twojego zdania na temat TP, to prosilbym o uzasadnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FriXo Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 A ja mam 1 mb/s za 640 zl :) no ale dzielimy to na 30 osob z czego na necienie wiedzilem wiecej nigdy niz 15 a tak przecietnie to siedzi okolo 13 osob i wszytko zajebiscie smiga i jest super !!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 A ja bede mial juz w listopadzie SDI tylko dla siebie :D. Wiem, ze demon szybkosci to nie jest, ale juz bedzie mozna cos sciagnac, i w ogole na forum caly czas siedziec :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 bardzo k**wa śmieszne, mi zakładają sieć od grudnia maderfakjery naszczęście zostaje sdi w pracy a ludzie się dziwią, że tacham mojego mini towera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...