Crosis Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Styczen bedzie olbivion. Pod kazdym wzgledem przebije gothica jak znam zycie. Silnik z morrowinda w g3... morrowind jest przestarzaly. Tes 4 bedzie ordzil na havoku 2 + modyfikacje ostre z morka. WOle tes4.. pozdro Może poczekaj, aż wyjdą obydwie gry i wtedy ocenisz która lepsza co? TES 4 i Gothic 3 mają być na tym samym silniku. Poza tym watpię, aby Oblivion wyszedł w styczniu, prędzej na przełomie lutego/marca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 radek 8500 pro to jest absolutne minimum kwadrat na kwadracie piksel na pikselu :D więc panowie sie nie martwcie :lol: i dodam sze na radkach 9500-9600 XT terz nie będzie za halo:P ja zbieram juz na grafe z sygnatury a jak lepiej pójdzie to na 6600GT bo z czym tu do ludzi nie ;)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 To ja mam 9800pro :blink: i się boje czy pójdzie na 1024x768 medium z chociażby aa2x, bo schodków na texturach nieścierpie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Jak ma byc na silniku Morrowinda to moze nie bedzie zle... Ciekawe, czy Construction Set tez wykorzystaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 gothic wyjdzie na nastepne boże narodzenie :angry: jestem taki wnerwiony że szok.Do tego czasy 6600GT pożądnie spadnie :) i ile będzie ejszcze w srzedaży :lol2: .Przynajmniej mamy troche czasu na modernizacje;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) o nie, silniczek w morrowindzie był za bardzo du**asty. No, może woda mi się tylko podobała :lol:, ale te doczytki, sposób poruszania się postaci, i dziwne zachowania SI były dobijające......No ale chodzi o silniczek graficzny a nie "fizyczny" :D Edytowane 1 Stycznia 2006 przez quartzXXI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 JoWood odkryl swoje plkany wydawnicze. Nic dziwnego nie bylo by w tym gdyby nie znajdowal sie tam tajemniczy tytul "Gothic Epizodes". Ciekawe czy to cos zwiazane z Gothic'kiem. Lepiej zeby tak :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Tej a wlasnie ci z JoWood zwariowali i zaczeli sie zachowywac jak EA. Chca zrobic Gothica 4, w/w Gothic Epizodes (co to kurna?!) i nawet MMOcRPG w swiecie Gothica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) Tej a wlasnie ci z JoWood zwariowali i zaczeli sie zachowywac jak EA. Chca zrobic Gothica 4, w/w Gothic Epizodes (co to kurna?!) i nawet MMOcRPG w swiecie Gothica. To moze byc :] Tylko zeby nie wpadli na posmysl czegos jak Sin Epizodes z tym Gothic Epizodes :P Edytowane 2 Stycznia 2006 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Co do silnika z Morrowinda to podobno w 60 % ma byc przerobiony pod potrzeby G3 :) A co do premiery, to może osoby które określają dokładniejszą date wydania G3 powiedzą skąd mają te informacje ? Czytałem na wszystkich stronach polskich, niemieckich (wydawnictwa), forach niemieckich i nagielskich oraz napisałem @ do cdprojekt i wszędzie mówią, że nie znają dokładnej daty ale bedzie w 2006. PS. na tych forach wyczytałem, że początkowo planowali wydać G3 w 1q 2006 ale potem wycofali się z planowania i dali ogóle info że rok 2006 ( czyli pewnie wiedzieli, że na 1q się nie wyrobią ) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 koniec roku 2006 oto dowód http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=23600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Ale masz reflex - to jest news z 19 grudnia 2005. Do tego nieoficjalny i ludzie z PB nie sprecyzowali daty premiery (mowia ze w 2006). Sa pogloski, ze pojawi sie w 2 kwartale. Wersja z koncem roku jest najmniej optymistyczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys_op Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ale masz reflex - to jest news z 19 grudnia 2005. Do tego nieoficjalny i ludzie z PB nie sprecyzowali daty premiery (mowia ze w 2006). Sa pogloski, ze pojawi sie w 2 kwartale. Wersja z koncem roku jest najmniej optymistyczna. Plan wydawniczy JoWooD został zaktualizowany przy większości zapowiadanych tytułów. Dla nas najistotniejszą zmianą, która po udzielonych przez twórców wywiadach nikogo już nie powinna dziwić, jest poprawka ogólnej daty z 2006 na bardziej rzeczowy termin: Wrzesień 2006 dla wyczekiwanej trzeciej części sagi w wersji niemieckojęzycznej. Premiera w innych językach odbędzie się równorzędnie z niemiecką lub zależnie od państwa - niedługo później (realny wydaje się październik). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Plan wydawniczy JoWooD został zaktualizowany przy większości zapowiadanych tytułów. Dla nas najistotniejszą zmianą, która po udzielonych przez twórców wywiadach nikogo już nie powinna dziwić, jest poprawka ogólnej daty z 2006 na bardziej rzeczowy termin: Wrzesień 2006 dla wyczekiwanej trzeciej części sagi w wersji niemieckojęzycznej. Premiera w innych językach odbędzie się równorzędnie z niemiecką lub zależnie od państwa - niedługo później (realny wydaje się październik). Tego posta wczesniej napisalem zanim podali date jako wrzesien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys_op Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Tego posta wczesniej napisalem zanim podali date jako wrzesien. W taqkim razie sorki, skonczylem na 6 stronie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Pierwszy oficjalny obrazek INGAME :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Do Obliviona to to polotow nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 najwazniejsze w tego typu grach jest fabuła i grywalnosc a grafika schodzi na drugi plan :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 W Oblivionie tak samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Do Obliviona to to polotow nie ma Niewiadomo. Ten screen jest oddalony i nie widac duzo szczegolow. Do tego Oblivion na starych oficjalnych screenach jest taki zajebisty, a teraz wyszlo, ze az takiej super grafy nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Ujdzie w tłoku. BTW. dlaczego jeszcze nie odblokowano tematu o oblivionie?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Pewnie moderzy czekaja do Premiery PL ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Patrzac na ta grafe jestem raczej spokojny o dzialanie G3 na moim kompie. Chyba, ze tworcy cos zdrowo spieprza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 mam tylko nadzieje ze nie przeloza premiery z wrzesnia/pazdziernika na pozniej... bo normalnie specjalnie sie naucze niemieckiego, napisze do jowood i ich zwyzywam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Też czekam na premiere;]. Przy pierwszej częsci spędziłem dużo czasu na graniu. Ale ogólnie klimat i fabuła mi się podobała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 ja niestety zaczalem od dwojki przez co zrazilem sie troche do jedynki (surne jak dla mnie sterowanie wzgledem dwojki) - normalnie wezme urlop jak sie pojawi w sklepach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indus Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 ja niestety zaczalem od dwojki przez co zrazilem sie troche do jedynki (surne jak dla mnie sterowanie wzgledem dwojki) - normalnie wezme urlop jak sie pojawi w sklepach :) ja przeszłem 1 i 2 i dodatek po kilka rzy i znów idę bo to wciąga i nie mogę doczekać sie premiery gothic 3. już modernizuję sprzęt :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalus Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 W ostatnin CDA napisali ze Gothic 3 wyjdzie we Wrześniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Wiecej screenow INGAME Po screenach widac, ze jakosc grafiki wcale za bardzo nie odbiega od tej z TES4 (fotka ze strumieniem) i bardzo mozliwe, ze w przyszlosci nawet ja przewyzszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Tylko zeby to mialo ten klimat gothicow, ten swiat... Te drzewa nie wygladaja tak bujnie jak w Ob ;] ale dla mnie to i lepiej... Ogolnie gothic 3 moglby (dla mnie ;]) miec te sama grafike, nowa fabule, nowe itemy itp itd. A ze grafika nie wyglada super w porownaniu do Ob to na plus, bedzie lepiej chodzic... chodz gothicki 1&2 sa tak sobie zoptymalizowane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...