FrIkO Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Chodzic to na pewno nie bedzie lepiej skoro gra ma wyjsc pod koniec roku, bo komu sie bedzie chcialo optymalizowac to, jak wszyscy beda mieli nowe karty ? Te screeny nie sa jakiejs porazajacej jakosci i jak napisalem wczesniej, jakosc grafy raczej wzrosnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=25247 troche na temat premiery i obecnie w jakiej fazie produkcji znajduje sie gothic III:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewsew Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Jak wg was może chodzić Gothic 3 na 7800gt? Czyżby 2 fps?:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 gierka bedzie najprawdopodobniej super... już nie moge sie doczekać... znana jest może już okładka i cena gry ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 sewsew, niestety gra sie nie odpali przykro mi. Ej no sorry ale ghotic ma byc rpgiem a nie kolejnym benchmarkiem i narzedzien do onanistyki. Grafa w tej grze jest najmniej wazna, gra ma roxowac ale nie dzieki grafie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 sewsew, niestety gra sie nie odpali przykro mi. Ej no sorry ale ghotic ma byc rpgiem a nie kolejnym benchmarkiem i narzedzien do onanistyki. Grafa w tej grze jest najmniej wazna, gra ma roxowac ale nie dzieki grafie;] Jak dla mnie to nawet w RPG grafika jest ważna.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 no to chyba cie popier... ok policzę od 10 do 0 i się uspokoję... jeszcze raz. Grafika w RPG jest ważna... tylk opowiedz mi do czego? Ja z chęcią zagrałbym teraz w takiego Daggerfalla (heh macie link do jakiejś spoooorej łatki? ) pomimo że wygląda jak papier toaletowy... jeżeli mnie wciągnie to [ciach!]... grafike... chcesz popatrzeć na grafike odpa se jakiegoś porządnego FPS'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Bio - jakby wszyscy tak podchodzili do tematu, to nadal gralibysmy w tekstowki. IMHO grafa w RPG ma duza role w budowaniu klimatu, tak samo jak i oprawa dzwiekowa i muzyczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Bio - weź sie zastanow co piszesz......=/ gralbys w G3 gdyby był na silniku Q2 ?? Nowa grafa = noy zwykle silnik = nowe mozliwosci itd. ja moge powiedziec ze dla ladnej grafiki (naprawde ladnej) moge grac i w gre ktora nudzi mnie po 5 minutach, po to by poapawac sie grafika....a grafika w RPG to dla mnie 2 sprawa po "miodnosci" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 nom mówiłem że dla mnei też ma duże znaczenie to kolega sie wymądrza... to że ja lubie popatrzeć na ładna grafe to nie znaczy że od razu mnie popier.... i chyba faktycznie sie uspokój :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 gto gral ten wie co to jest GOTHIC ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Bio pier... jak potluczony rece opadaja, Grafika bardzo budje klimat, Myslisz ze taki Daggerfall nie wykozystywal mozliwosci owczesnego sprzetu? Ja w obliviona gram i to dzieki grafice - tak tak dzieki grafie, jest zawaliscie klimatyczna, sczeglnie jak sie penetruje lochy, o imperial city nie wspomne. Fabule traktuje tylko troszke wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No ja bym sie nie obrazil jakby dali ladna grafe, ale dziek itemu mniej ludzi sobie w to pogra... a jak tworcy robia gre z ladna grafa (bo wszyscy chca taka miec) to robia tak, byle byla, nie wazne jak gra chodzi. I kupa z tego zostaje. Owszem, gry sa robione pod dany okres, wiadomo, ale kiedys gry robili lepiej, tj optymalizowali silnik, a teraz to robia byle to zrobic, bo i tak sie sprzeda. Grafa sie bardzo liczy, ale dla mnie moze byc taka sobie, oby gra miala tylko klimat i to cos (patrz -> Call of Cthulhu [dobrze napisalem? ;]], gra ma male wymagania, swietny klimat, nikt zlego slowa na te gre nie powie). Poprostu sa inne metody uatrakcyjnienia gry. Czy grafika musi byc pierwszo rzedna sprawa? Tworcy o wiele bardziej zyskaja w moich oczach, pokazujac ze maja troche wyobrazni i potrafia wymyslec cos naprawde dobrego, a nie tylko robic gry swiecace sie, jak psu jaja. Sry za ot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Optymalna sytuacja byloby, gdyby tworcy popisali sie gra jak Far Cry - o siwetnej grafice i malych wymaganiach. Czego sobie i wam zycze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Widzac jak chodzi na przecietnych kompach Oblivion jestem sklonny wysnuc teorie, ze programisci zapomnieli co to takiego optymalizacja. W Gothica 3 raczej nie zagram, bo nie lubie gier takiego typu, ale bede ciekaw jak bedzie efekt koncowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) no to chyba cie popier... ok policzę od 10 do 0 i się uspokoję... jeszcze raz. Grafika w RPG jest ważna... tylk opowiedz mi do czego? Ja z chęcią zagrałbym teraz w takiego Daggerfalla (heh macie link do jakiejś spoooorej łatki? ) pomimo że wygląda jak papier toaletowy... jeżeli mnie wciągnie to [ciach!]... grafike... chcesz popatrzeć na grafike odpa se jakiegoś porządnego FPS'a... Mam Daga na dysku i ptcha doń ;] (byl chyba tylko jeden oficjalny) ale faktycznie zeby teraz w to pograc to chyba trzeba sie \/___ ;] a do tego mam jeszcze 19' monitor ;| Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Mi sie udalo wymienic grafe na to cudo z podpisu. Do gothica najbardziej przydalby sie jeszcze "ramki", ale no coz szanowny uzytkownk tomfil z allegro juz nie sprzedaje po okazjynej cenie pamieci :( Za swoje dalem tylko 165zł, a 2x1GB hynixy schodzily po 320zł :cry: ale co tam..............trza cierpliwie czekac na kochanego gothica3, a nie sie klucic ;) Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez quartzXXI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipri Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Kolejne zrzuty ingame IMHO wyglada to teraz lepiej niz Oblivion. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 jak dla mnie bomba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) trawa w black&white 2 mocno spowalniała, a tu chyba będzie jej więcej + wiele dodatków. ciekawe czy wogóle mi ruszy :), a screeny piękne Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Czemu mialo byc nie ruszyc? lol Screeny ladne rzeczwyiscie, trawa fajnie wyglada, powinno byc ok, gram w obliviona i nie jest zle, wiec tutaj tez raczej nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Screeny ładne, ale po Oblivionie wrażenia już najmniejszego nie robią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ja tam w Obliviona nie gram i czekam na G3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkali Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 a ja mam nadzieję, że nie zrobią takie błedu jak w Oblivionie z dostosowywaniem przeciwników do poziomu gracza. całkowicie dyskwalifikuje to TES'a w moich oczach. Ostatnio pogrywam w Gothica I i nic nie sprawia większef frajdy jak pokonanie podstępem wroga, który wydawałoby się nie jest do pokonania, albo ucieczka gdy się już wie, że życie wisi na włosku. Co do G3... z przyjemnością wyruszę w ta podróż :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Cipri w ktorym miejscu ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipri Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Cipri w ktorym miejscu ?:P W kazdym. Budynki wygladaja lepiej. trawa bardziej 'wyrazna'. Ogolnie grafa jest lepsza nie da sie ukryc. A przede wszystkim tekstury sa lepsze... Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez cipri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 W kazdym. Budynki wygladaja lepiej. trawa bardziej 'wyrazna'. Ogolnie grafa jest lepsza nie da sie ukryc. A przede wszystkim tekstury sa lepsze... No nie wiem jak można ocenic jakośc tekstur zaprezentowanych na obrazkach 580 x 464 pikseli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ja jak patrzę na screeny z gothic 3 i Oblivion to ta pierwsza wydaje mi się zdecydowanie ładniejsza, ale poczekamy zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 zgadzam sie poprzednikiem, grałem przez chwilę w morrowinda, i nie podobał mi sie tak samo bedzie pewnie i z oblivionem dlatego czekam na G3, i wydaje mi sie że Phirania Bytes nas nie zawiedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ja także grałem w morrwinda ale ta gra mnie nie przekonała zobaczym jak będzie z oblivionem, jestem ale jednego pewien że w g3 sobie pogram i to bez gadania seria gothic wciągneła mnie od poczatku i wyczekuję g3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...