tripsta Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 http://www.eurogamer.de/article.php?article_id=68594 , pierwszy review , niestety po niemiecku i 9/10 :) , byloby 10/10 gdyby nie problemy z wydajnoscia :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 @-=KAX=- lepiej podaj zródło info icon_wink3.gif Zapomniałem dopisać, info oczywiście oficjalne z gram.pl.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 @kuki1989 zwykła będzie kosztować 129, ale z wirtualną kasą 99 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Do tego chyba caly czas sie mozna zalapac na przesylke za wPLN, wiec mozna troche przyoszczedzic :) Szkoda, ze wersja kolekcjonerska nie dosc, ze droga, to jeszcze mozna wydac tylko 20 wPLN (na zwykla 30, na kolekcjonerskie wydanie NWN2 40) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Zamawia ktoś edycję kolekcjonerską ? To fakt że cena te jedycji jest "zaporowa", ale w sumie, myślę że raz mozna się poświęcić - najwyżej będę głodował do końca roku (jak to u studentów bywa)... ;) Najbardziej martwią mnie problemy z ekh... wymaganiami sprzętowymi, ale nie ma co osądzać przez premierą... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Troche mnie odrzuca dokladanie 60zl do tego interesu - za ta kase mialbym np. diamentowe wydanie NWN. Najgorzej, ze nie mam za bardzo czasu na myslenie - dzis mija termin, kiedy mozna zmienic preordera :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 No cóż tytuł w niemieckiej recce powoduje we mnie mieszane uczucia :) "Oblivion płynniejszy, Gothic klimatyczniejszy" I weź tu bądź człowieku mądry, kiedy nie chce kupować gothica, jeśli chociaż nie udźwignę meda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 http://gamershell.com/news/33495.html Patch do wersji Europejskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Chyba pobili wszelkie rekordy ;D Skoro coś ma większe wymagania od Obliviona.. no cóż pozostaje pozazdrościć posiadaczom kart za 1500zł. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 No cóż, pewnie zacznie się za niedługo szał pt.: polećcie jakąś grafikę do G3, żeby chodziło na fulla... Miejmy nadzieję że będzie można pobawić się plikami konfiguracyjnymi... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 haha, ladne jaja :D widze ze producenci gier zaczynaja wyprzedzac producentow kart graficznych :D albo zapomnieli o optymalizacji silnika gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 http://gamershell.com/news/33495.html Patch do wersji Europejskiej zastanawiajacy jest fakt, ze tego patcha pobralo juz 18xx.0 osob, w celu ? :lol: chyba, ze w glebszym internecie, mozna go juz zanabyc na jakims torrencie. Prosze o niebanowanie :} to sa tylko dywagacje, nikogo niezachecam, a wrecz odradzam, bo to straszne zlo - zly soft. :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Jak sie okaze, ze wywalilem 160zl (tak, szarpnalem sie w koncu na kolekcjonerska, raz sie zyje :) ) na gre, ktora mi ledwo dziala, to sie zirytuje. I tak dobrze, ze nie zrobili takiego numeru jak z Medievaluateem 2, ktory nie dziala na Athlonach XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) zastanawiajacy jest fakt, ze tego patcha pobralo juz 18xx.0 osob, w celu ? :lol: chyba, ze w glebszym internecie, mozna go juz zanabyc na jakims torrencie. Prosze o niebanowanie :} to sa tylko dywagacje, nikogo niezachecam, a wrecz odradzam, bo to straszne zlo - zly soft. :} co w tym zastanawiajacego , gothic 3 juz sie ukazal i ci co go zamowili juz w niego graja Edytowane 12 Października 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Swiatowa premiera jutro - co w tym dziwnego, ze niektorzy chca miec juz patcha na dysku? A pewnie, jak napisal tripsta, ci, co zamowili preordery juz graja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 A myśłem że obejdzie sie bez update sprzętu, ale jednak bede musiał chyba doklupic 2x1GB bo może byc cienko... chociasz nie wiem może nowa grafa do większego kopa. Mimo to gra na screenach zapowiada sie super.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 ja mam nadzieje że na medium sobie pogram na athlonie X2 3800+, 2x512mb DDR Patriot XBLK i radek X800XL... wszystko podkręcone do granic możliwości ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Heh, czyżby zaczął się syndrom ulepszania kompa pod grę ? :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Mimo to gra na screenach zapowiada sie super....Czy ja wiem.. Nie jestem aż takim fanem Obliviona ale przyznam ze grafa tam wymiatała ( i nadal wymiata) i moim zdaniem jest lepsza niż tutaj (na skrinach i filnikach co widziałem) :/. Wobec tego nie wiem dlaczego G3 ma wieksze wymagania od Obka.. Edytowane 12 Października 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Wspomnę tylko szumne domniemania i spekulacje sprzed kilku miesięcy min Jake79 i sympatyków serii G którzy naiwnie zakładali że G3 będzie chodził znacznie znacznie lepiej niż "skasztaniony" Oblivion bo faceci z Bethesady to "partacze" ;] No widać nawet nasz wszechwiedzący Jake79 mógł się mylić :> Ciekawe jaka będzie panika gdy się okaże że nie ma mozliwości grzebania w plikach cfg i optymalizacji :lol2: Ale to tylko tak na marginesie - nie mogłem się powstrzymać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Jakis tekst otuningu G3 (na razie powierzchownym) pojawil sie juz razem z ta niemiecka recka, ktora niedawno tu byla podawana ;) Coz, wszystko wyjdzie w praniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 No i pewnie sobie pogralem :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Nie dramatyzujmy... ja licze, ze przynajmniej na medium da sie pograc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 jak beda duze polacie terenu to mocny proc to podstawa imho. tak mi sie wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) Wreq nie zaczęło sie ulepszanie kompa pod gre tylko chce się pozbyć tego XP i wykorzystać w końcu moje pamiątki ;]... ulepszanie pod gre to jest głupi pomysł :D ostatnio spalił mi się E6300(po 2 tygodniach uzywania) i zamierzam kupić X2 ;] proc mocny (najlepiej 2 rdzeniowy) przyda sięprzy liczeniu fizyki i AL ;] do dużych obszarów bardziej przyda się ram(duuużo ramu) i grafa. Edytowane 13 Października 2006 przez Reynevan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 mocny proc do duzych terenow i jest potrzebny i to bardzo, prosty przyklad z farcry'em ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 z oblivionem np jest inaczej :P tam jest grafa i ram bardziej potrzebny proc swoją drogą, ale tu bardziej fizyka i AL :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 AI ;) skrot od artificial intelligence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Miejmy nadzieje że dzisiaj pojawią sie jakies pierwsze większe testy, to zobaczymy w co będzie trzeba upgradować ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 z oblivionem np jest inaczej :P tam jest grafa i ram bardziej potrzebny proc swoją drogą, ale tu bardziej fizyka i AL :PMało tego, 2GB dla Obliviona to nie jest optimum, u mnie dysk potrafi radosnie swapować nie przejmując sie dwoma giga ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...