Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 hmm... ja grałem w obliviona na 1GB ramu to przycinało, u kolegi cieło lekko na 2 to dokupił jeszcze 2 i wyglądało na to że jest Ok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Z tego co pamiętam to dziś, czyli 13 października powinna być światowa premiera Gothic 3 :) Tylko coś tak na zagranicznych portalach cichosza... albo to mi się coś poprzestawiało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) na www.gothic.phx.pl jest już news ;] i 4 portale testowały gothica.... 2 dały ocenke ponad 9/10, jeden 8,5/10 a ostatni prawie 7/10 (bo testujacemu nie podobal się system walki... co za ciołek wszystki pasuje a jemu nie :P) Edytowane 13 Października 2006 przez Reynevan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 ... co za ciołek wszystki pasuje a jemu nie :P)A tobie jak sie podoba? Juz go obadałeś że jesteś tak z niego zadowolony?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) ja nei jestem ażtak zadwolony jak chciałem ale jest OK ale już widziałem sporo testów gdzie chwalono ten system walki... a jeden narzeka na niego(obniżając dość mocno ocene) Edytowane 13 Października 2006 przez Reynevan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Jego prawo jako recenzenta. @Reynevan - zaprzyjaznij sie wasc z interpunkcja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Przeciez gra wrocila z tłoczni do poprawy bo wykryto masę błędów.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Dla mnie system walki z g1 i 2ki byl zalosny, jesli bedzie identyczny w 3ce, to z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) na forach internetowych nie jestem sklonny do uzywania przecinków :P niepotrzebne utrudnienie ;] Sewer to tylko polska bedzie 3 listopada, w niemczech i polowie europy juz jest od 2 dni(preordery) nawet miałem przyjemność w gothica zagrać i było miło, co prawda pogralem 30 minut(kolega więcej mi nei dał-był w niemczech i zamówil preordera od dzisiaj gra). Edytowane 13 Października 2006 przez Reynevan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 a w morowindzie tez byl tragiczny i ludzie grali ;) i to naprawde duzo ludzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Jezeli ktos nie wie na jakich detalch mu pojdzie gothic albo co wymienic w sprzecie to przeczytajcie to. Konfiguracje te podali ludzie, ktorzy grali w goldmastera, wiec powinno to oddawac rzeczywistosc. ow CPU: 2,0 GHz Pentium 4/AMD 2000+ RAM: 1024 Graphic: Shader 1.4 and 128 Mbyte RAM (GeForce FX 5xxx +, ATI8500 + (GeForce 3 has 2.0 - GeForce 4Ti only 1.3) OS: Win2k or XP Drive: DVD DirectX: 8.0 SH: 1.4 Medium CPU: 2,8 GHz Pentium 4/AMD 64 3000+ RAM: 1536 Graphic: Geforce 6800 GT/ATI X1600 with 256 MByte OS: Win2k oder XP Drive: DVD DirectX: 9.0c SH: 3.0 High CPU: 3,2 GHz Pentium 4 RAM: 1536 Graphic: Geforce 7800 GTX/Radeon X1800 with 256 OS: Win2k or XP Drive: DVD DirectX: 9.0c SH: 3.0 The lowest machine on which one Gothic³ has been tested was: CPU: 1.7GHZ Athlon XP 2100 RAM: 1 GB SD RAM Graphic: Radeon 9600 Pro -> 800*600 + lowest details To widze, ze czeka mnie 800x600 i low detale :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 nie licz nawet na 800x600 i low(nie wiem czy na 640x480 i ultra low bedzie dzialac), bo bedą zawody żab albo wogole nie odpali :P masz 9600 ale z 64mb pamięci(minimum 128) i tam jest napisana wersja PRO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 To widze, ze czeka mnie 800x600 i low detale :DMożna powiedzieć iż załapałeś się rzutem na taśmę ;] więc powinieneś się cieszyć że wogóle odpalisz G3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 nie załapał sie :P potrzeba minimum 9600PRO z 128mb pamieci. A Pabliq ma 9600 mobility z 64mb. do gothica minimum 128mb trzeba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Moze da rade - w koncu w takie np. Heroes V mozna pograc na kartach duzo ponizej minimalnych wymagan ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 a w morowindzie tez byl tragiczny i ludzie grali ;) i to naprawde duzo ludzi :D Ale kiedy wyszedl morrowind a kiedy wychodzi g3 ? ;] Postac w g3 biega tak samo idiotycznie jak w poprzednich czesciach, pietami kopie sie w siedzenie. Zobaczylem filmik 'Gothic 3 Gameplay Movie #2' z gamershella i walka wyglada slabo, powinni brac przyklad z gry blade of darkness, albo die by the sword, ktora wyszla setki lat temu... Czy silnik z g3 to podrasowana 2ka, czy mi sie tylko wydaje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Już się na high detale jakoś załapywałem a tu ramu brakuje :cry: Czemu ram jest teraz tak masakrycznie drogi, ja chcę 2x1GB 800MHz dual za 600zł, jak to drzewniej bywało :cry: Na taką różnicę to i tuning windowsa na niewiele się zda :cry: Nie bawię się w to, idę do mamy :cry: PS. Niektórzy mimo wszystko mówią że jestem całkiem normalny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 pamietam jeszcze jedna rzecz ktora mnie wkurzala w g2 czy g1, jak zaczynales biegnac postacia to kamera sie tak smiesznie oddalala od postaci, tak jak w nfsie po wcisnieciu podtlenku azotu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 jeżeli rzeczywiście tak będzie wyglądało to ja podziękuje, po małych przeróbkach .ini w oblivionie leci mi ładnie w 1024/HDR/cos w stylu średnich detali i wygląda to pięknie, a z tego co widziałem na fotkach z G3 to imo nie wyglądało to lepiej niż obek, a skoro ma jeszcze tak chodzić .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) Costi: nie da rady na tym sprzęcie i kropka. :P to jest najsłabszy sprzęt na jakim dało rade odpalić gothica, a na kartach z 64mb pamięci to już napewno się nie da :P edit: LPKorn3324: jak dla mnie wygląda lepiej niż obek. na X2 3800+, 2GB ramu i radku X1900XT 256, wyglądalo bardzo dobrze. wg mnie lepiej od obliviona. Edytowane 13 Października 2006 przez Reynevan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Reynevan - to już zależy od gusta a o nich się nie dyskutuje CHOĆ; :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 jeszcze textury sięnei oczytały i słabe ustawienia graficzne... ja grałem na tym piecyku co napisałem i wyglądalo super :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Cudownie to wygląda ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Dla mnie system walki z g1 i 2ki byl zalosny, jesli bedzie identyczny w 3ce, to z gory dziekuje.Dokładnie ;]. Zresztą zobaczymy jak to wypdanie. Narazie mnie jakoś do tej gry nie ciągnie (mimo ze niedługo zmianiam grafe + może 1GB ram). Walka i animacja IMO wygląda sredio i nie wiem jak to sie ma do takich wymagań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 http://www.jtwibble.btinternet.co.uk/gothic3combat.wmv :mur: koncowka wymiata :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 -Caleb- jak byś widział jak to wyglada na dobrych ustawieniach, to byś powiedział ze jest super :P... wg mnie lepiej od obliviona :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 -Caleb- jak byś widział jak to wyglada na dobrych ustawieniach, to byś powiedział ze jest super :P... wg mnie lepiej od obliviona :PSpoko - zobacze - ocenie- wydam werdykt :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 http://www.jtwibble.btinternet.co.uk/gothic3combat.wmv :mur: koncowka wymiata :blink: :lol: Kpina normalnie... Jeszcze chwila i anuluje preordera - jak ma mi to marnie chodzic i mam sie wkurzac/smiac przy kazdej walce, to chyba sobie odpuszcze. Ale wyglada IMHO ladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 hmmm w ghotica 1 i 2 nie grałem... może trójeczka mnie przyciśnie :] sie zobaczy... na razie ściągam filmik :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 To lepiej anulu jsciaganie bo sie przestraszysz :lol:. Koncowka najlepsza, sex z dzikiem to jest co co lubie :lol:. Juz walka w gothicu 1&2 lepiej sie prezentowala imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...