Rav85 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 radze sie speszyc bo zostalu juz 163 szt ed kolekcjonerskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Wlasnie instaluje gothic 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Wlasnie instaluje gothic 3 To zapodajesz nam tu za chwile configiem i pierwszymi wrażeniami z gry :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Wlasnie instaluje gothic 3Czekamy, czekamy B-) Tylko nie zapomnij o patchu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Lekkie problemy, ale postaram sie z nimi uporac, mianowicie jak wlaczam gre to mam tabelke "Please insert the Gothic III CD/DVD into your drive and start the game again. Do not remove the disc while playing", ale to gothic 2 mialo taki problem, ide zaraz na silownie i jak bede w domu postaram sie uruchomic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 w środy siłka stary graj w gothica a nie ;) btw. testujecie angielską wersje czy już polska macie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) w środy siłka stary graj w gothica a nie ;) btw. testujecie angielską wersje czy już polska macie :blink:Na pewno angielską bo przecierz polska wychodzi dopiero 3 listopada :wink: @Ogór podaj na jaki masz sprzęt :rolleyes: Edytowane 18 Października 2006 przez kuki1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) CD Projekt przedstawia oblicze Edycji Kolekcjonerskiej: (...) Aaaale fajnie :D. Już się nie moge doczekać. Edytowane 18 Października 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 mój ziomoslaw twierdzi ze chodzi mu na thlonie 2000+ 512 ddr i radku 9600 pro bardzo przyzwoicie na low detal więc nie jest akdo końca raczej tragicznie z tym g3 B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Gdzieś doczytałem, że na athlonie2400+, 768 ram i 6600 w high miał 27fps. Ale coś mi się zdaje że to była tylko wartość maksymalna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 No, to by znaczyło, że chodzi świetnie ;) tylko czy to prawda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 to chyba było jak oglądal ziemie albo niebo :P we wioskach na extra sprzęcie podczasa walk FPS'ki spadają do okolo 20(często nawet mniej).. jak chce ktoś zobaczy jak działa(i wyglada gierka) na ultra high to w CD-action był filmik... lekko zacina (ale to pewnie przez to że nagrywany był frapsem albo czymś podobnym i troche CPU obciąża) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 mój ziomoslaw twierdzi ze chodzi mu na thlonie 2000+ 512 ddr i radku 9600 pro bardzo przyzwoicie na low detal więc nie jest akdo końca raczej tragicznie z tym g3 B-) :gitarzysta: :gitarzysta2: :banana: :plum: :mrgreen: - Te wszystkie emotki przedstawiają moją reakcję po przeczytaniu twojej wypowiedzi. ;-) Oby było tak jak mówi twój kumpel. (Jeśli kłamał to osobiście spalę go na stosie. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 jak zapisywanie i wczytywanie około minuty można nazwać przyzwoitym to może i tak chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 A gdzie tak słyszałeś? Bo brzmi przerażająco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) na poprzedniej stronie na samej górze masz napisane... albo 2 strony wcześniej :D] "512 MB RAM - With 512 MB is Gothic 3 only for hardcore and patient players. In practice there are constantly loading hacks. Loading at the start of the game: 4:50 minutes Loading during the game: 2:20 minutes Saving: 0:56 minutes Resource Cache: middle (a little bit better than middle, minimum changes nothing)" zapisywanie minyta.. a reszta... hehe Edytowane 18 Października 2006 przez Reynevan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Arghhh, my bad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 No, no całkiem ładnie wygląda ta edycja kolekcjonerska... Dobrze, że będę ją miał ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 No wiec tak, na poczatku jest filmik przedstawiajacy jak Gorn, milten, diego, lester, i "Ja" przyplyneli na kontynent. Zaraz po tym widac hordy orków przybywajacych pod zamek Robara, nastepnie madzy (chyba ognia) cos czaruja przy jakis kamieniach (chyba ruda) a nastepnie wychodzi z tego jakas fala. Po zakonczeniu filmiku przybywamy do jakiejs wioski gdzie rozprawiamy sie z orkami. Moj sprzet to a64@2700mhz 1gb ramu (nie w dualu) a8n-sli oraz x800gt. Gra byla ustawiona na 800x600 ale nie wiem jak z detalami. Jutro potestuje to sie zobaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 LOL. Tez mi problem zobaczyc jakie ustawienia i wstepnie napisac jak chodzi ;) No dawaj, czekamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) No wiec tak, na poczatku jest filmik przedstawiajacy jak Gorn, milten, diego, lester, i "Ja" przyplyneli na kontynent. Zaraz po tym widac hordy orków przybywajacych pod zamek Robara, nastepnie madzy (chyba ognia) cos czaruja przy jakis kamieniach (chyba ruda) a nastepnie wychodzi z tego jakas fala. Po zakonczeniu filmiku przybywamy do jakiejs wioski gdzie rozprawiamy sie z orkami. Moj sprzet to a64@2700mhz 1gb ramu (nie w dualu) a8n-sli oraz x800gt. Gra byla ustawiona na 800x600 ale nie wiem jak z detalami. Jutro potestuje to sie zobaczy. No LOL (jak to ładnie ujął Pioorek). Ty nam nie pisz, co się dzieje, bo to sobie każdy sam zobaczy, tylko mów, jak Ci chodzi/działa/pracuje etc. :D Edytowane 18 Października 2006 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 NO czekamy czekamy na pierwsze wrażenia, moje 2gb ramu jest w drodze z usa wiec mam nadzieje ze mój cfg jakoś pociągnie g3, btw ciekawe jak sie bedzie spisywał na 3gb ramu ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Na 1024x786 i na srednich detalach mozna juz pograc, czasami tylko przycina. A wersje mam szwabską. Jak zmienie na angielska to cos wiecej powiem bo ja nie szprechen dojcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 To w sumie niewiele powiedzialeś na razie :lol2:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Jeżeli nie przesadziłeś z tym "czasami" to mamy dobrą wiadomość, gdyż będzie trzymał detale niemalże równolegle z Oblivionem. Pozostaje tylko uzbroić się w RAM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Edycja kolekcjonerska sie prezentuje bardzo okazale :) Zastanawia mnie jedno - taki amulet juz kiedys widzialem, byl dokladany do jedynki lub dwojki. Reedycja, czy stare zapasy? ;) EDIT: naklad edycji kolekcjonerskiej G3 juz wyczerpany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Edycja kolekcjonerska sie prezentuje bardzo okazale :) Zastanawia mnie jedno - taki amulet juz kiedys widzialem, byl dokladany do jedynki lub dwojki. Reedycja, czy stare zapasy? ;) Do jedynki swymi czasy takiego gadżeta dodawali :) PS. Zaraz wpadam na allegro sobie jakieś ramki 2x1GB kupić i proca, czyli składanie kompa pod G3 czas zacząć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Oplaca sie kupic c2d do gier? czy lepiej lepsza karte i wiecej ramu na am2?? Oczywiscie do gothica 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Oplaca sie kupic c2d do gier? czy lepiej lepsza karte i wiecej ramu na am2?? Oczywiscie do gothica 3 Opłaca się kupić wszystko jak najlepsze o ile się ma kase :-P Jeśli sie ma w pewnym stopniu ograniczone fundusze to części pod G3 kupowałbym w następującej kolejności ram--->proc--->grafa (co zresztą osobiście obecnie czynię). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Na 1024x786 i na srednich detalach mozna juz pograc, czasami tylko przycina. A wersje mam szwabską. Jak zmienie na angielska to cos wiecej powiem bo ja nie szprechen dojcz screeny kolego, screeny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...