Lysyn Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Bylo, jak najbardziej ;) Probowal nazwe programu wpisac w szukajce? Juz znalazlem. TNX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Hmmm, tak się zastanawiam, po co ja pisałem FAQ, jak tu niektórzy o takie rzeczy pytają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Hmmm, tak się zastanawiam, po co ja pisałem FAQ, jak tu niektórzy o takie rzeczy pytają... Pod podanym linkiem w FAQ nie ma tego programu. Znalazlem tu: http://ftp.playground.ru/files/DB1/gothic3...c/G3TU_V112.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ano chyba, że tak. To już dodam ten poprawny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Próbował ktoś grać w demo? Jak chodzi w porównaniu do pełnej wersji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Chodzi niestety jak pełna wersja, ale za to jest sporo questów do zrobienia, także obszar jest dosyć duży (3 "miasta"). Na jeden wieczór starczy, warto ściągać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ponawiam pytanie Jake'a 79. Wiadomo coś nowego nt. patcha 1.10? Kiedy ma się on ukazać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Mowi sie, ze wyjdzie jeszcze w grudniu, byc moze nawet w tym tyg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mMATt Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Jak otworzyc Program G3PakDir, jest on w formacie .7z Edytowane 13 Grudnia 2006 przez mMATt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 WirRARem, albo WinZIPem, 7zipem itd. Programy "archiwizujące". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Chodzi niestety jak pełna wersja, ale za to jest sporo questów do zrobienia, także obszar jest dosyć duży (3 "miasta"). Na jeden wieczór starczy, warto ściągać. W takim razie jestem miło zaskoczony płynnością gry na moim kompie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mMATt Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Wracjac do tego programu, nie moge spakowac tych plikow do formatu *.pak, bo gdy mam juz uruchomionego G3PakDir'a jest komunikat: "Press any key to continue" no i gdy wcisne juz ten klawisz program sie wyłacza. Jak to zrobic, zeby spakowac ow wymienione wyzej elementy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Hi, pytanko :blink: jak to możliwe ze nalge po przybyciu do FARING jestem atakowany przez wszystkie postacie ??? Wykonałem kilka dni wczesniej kilka questów i było spox a teraz wszyscy z "motykami" Dodam ze mam reputację u buntowników ponad 50% i mam zbroje palladyna i moze to spowodowało ogólne niezadowolenie w mieście :blink: Czy spotkaliście sie z taką sytuacją ps w innych mistach MYRTANY nie mam tego problemu :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario19x9 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Hi, pytanko :blink: jak to możliwe ze nalge po przybyciu do FARING jestem atakowany przez wszystkie postacie ??? Wykonałem kilka dni wczesniej kilka questów i było spox a teraz wszyscy z "motykami" Dodam ze mam reputację u buntowników ponad 50% i mam zbroje palladyna i moze to spowodowało ogólne niezadowolenie w mieście :blink: Czy spotkaliście sie z taką sytuacją ps w innych mistach MYRTANY nie mam tego problemu :unsure: Być może wyzwoliłeś za dużo miast i dlatego orkowie mają Cie za wroga. Można odbić tylko określoną liczbe miast. Zbroja czy sama reputacja nie ma wpływu na to czy orkowie bedą Cie atakować czy tez nie. Edytowane 14 Grudnia 2006 przez mario79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Mam pytanie , ile zajmuje przejscie Gothica oczywsicie watek glowny + misje poboczne + zwiedzanie ....( na pozioie hard i medium) Kumpel gra juz ze 130h i dalej nie przeszedl , nawet calego swiata nie zwiedzil (hard) ....Moze ktos podac przyblizona wartość ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 zapewniam Cie że nie da się przybliżyć. TO wszystko w zależności od tego jak tego Gothica chcesz przejść. I te wartości na nic Ci się przydadzą, bo to niemożliwe. Ja grałem koło 60h, krótko bo chcialem wrócić do WoWa. :) Alew i tak przeszedłem jeszcze raz na kodach i zajęło mi to uwaga......ze 2godzinki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Być może wyzwoliłeś za dużo miast i dlatego orkowie mają Cie za wroga. Można odbić tylko określoną liczbe miast. Zbroja czy sama reputacja nie ma wpływu na to czy orkowie bedą Cie atakować czy tez nie. odbiłem tylko Cape Dun i automatycznie pierwsze miasto. Dodam ze pod miastem Gotha juz nie ma Orków ??? Pamietam ze rozawiałem z jakim gosciem który miał pojsc do Gothy pomoc w odbudowie miasta i tyle. Czy moze to ma zwiazek z niechecia do mojej osoby w Faring :blink: W innych miastach nie mam problemu z Orkami i najemnikami :blink: Edytowane 14 Grudnia 2006 przez Oli20053 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migen Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 chciałem się spytać gdzię mogę kkupic sztabę rudy musze zrobic sobie miecz el bastrado prosze powiedzcie mam tylko bryłkę rudy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 A ja mam wiadomosc dla ludzi co jeszcze nie grali w gothica 3, ustawiajcie sobie hard, bo na easy i medium to gra jest za łatwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 quartzXXI lub ktokolwiek kto przeszedł grę mam pytanie: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jak zabić zubera w mieście ishar ? wyzwoliłem miasto ishar czyli wybiłem wszystkich ale nie mogę zabić zubera po prostu kiedy go zabijam to po chwili wstaje i tak w kółko, co mam zrobić żeby go zabić prosiłbym o szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 A ja mam wiadomosc dla ludzi co jeszcze nie grali w gothica 3, ustawiajcie sobie hard, bo na easy i medium to gra jest za łatwa.Tzn. co jest za łatwe? przeciwnicy? czy zdobywanie doświadczenia? pamiętam że jak grałem w Noc Kruka bardzo podobało mi się to że gra jest trudniejsza (przeciwnicy) w stosunku do podstawki... czyli mam grać na hard? B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario19x9 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) odbiłem tylko Cape Dun i automatycznie pierwsze miasto. Dodam ze pod miastem Gotha juz nie ma Orków ??? Pamietam ze rozawiałem z jakim gosciem który miał pojsc do Gothy pomoc w odbudowie miasta i tyle. Czy moze to ma zwiazek z niechecia do mojej osoby w Faring :blink: W innych miastach nie mam problemu z Orkami i najemnikami :blink: W takim razie może ukradłeś za dużo rzeczy z Faring i teraz Cie gonią jako złodzieja?? Spróbuj zrobić tak: schowaj w jakiejś skrzyni całe złoto, które masz i idź do Faring, jeśli chodzi tylko o kradzież to Orkowie Cie nie zabiją, najwyżej tylko troche poturbują i dzadzą już spokój a złoto nie przepadnie. Nic innego do głowy mi nie przychodzi, może pomoże :rolleyes: quartzXXI lub ktokolwiek kto przeszedł grę mam pytanie: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jak zabić zubera w mieście ishar ? wyzwoliłem miasto ishar czyli wybiłem wszystkich ale nie mogę zabić zubera po prostu kiedy go zabijam to po chwili wstaje i tak w kółko, co mam zrobić żeby go zabić prosiłbym o szybką odpowiedź » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « troche to dziwne bo jeśli już zaczynasz robić rewolte w danym miescie to każdy przeciwnik powinien automatycznie gdy go pokonasz umrzeć, być może kolejny bug , spróbuj go poprostu dobić (przytrzymaj prawy przycisk myszy i naciśnij lewy) Edytowane 14 Grudnia 2006 przez mario79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migen Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 quartzXXI lub ktokolwiek kto przeszedł grę mam pytanie: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jak zabić zubera w mieście ishar ? wyzwoliłem miasto ishar czyli wybiłem wszystkich ale nie mogę zabić zubera po prostu kiedy go zabijam to po chwili wstaje i tak w kółko, co mam zrobić żeby go zabić prosiłbym o szybką odpowiedź Trzeba go dobić nacelowac, na niego a potem nacisnąć prawy a potem lewy przycisk myszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 W takim razie może ukradłeś za dużo rzeczy z Faring i teraz Cie gonią jako złodzieja?? Spróbuj zrobić tak: schowaj w jakiejś skrzyni całe złoto, które masz i idź do Faring, jeśli chodzi tylko o kradzież to Orkowie Cie nie zabiją, najwyżej tylko troche poturbują i dzadzą już spokój a złoto nie przepadnie. Nic innego do głowy mi nie przychodzi, może pomoże :rolleyes: hmm :unsure: kupiłem zbroje paladyna za 150 000 i jestem kompletnie spłukany wiec nie mam co chowac w skrzyni. Dodam ze wchodząc do faring zdejmowałem zbroje. Co do kradzieży to praktycznie nic nie ukradłem :( Pewnie kolejny kwas A jescze tyle questów maiłem zrobić w Faring. Jesli ktos wie jaka jest przyczyna takiego zachowania to plis POMOCY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Tzn. co jest za łatwe? przeciwnicy? czy zdobywanie doświadczenia? pamiętam że jak grałem w Noc Kruka bardzo podobało mi się to że gra jest trudniejsza (przeciwnicy) w stosunku do podstawki... czyli mam grać na hard? B-)Tak, bardzo latwe. Gre mozna przejsc w 3-4 dni (normalne) Teraz gram na hard i widze ze mi sie lepiej bedzie gralo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 mario79, Migen - dzięki jednak trzeba było nacisnąć prawy i lewy przycisk myszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zna ktoś/istnieje jakieś time demo do Gothica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario19x9 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 mario79, Migen - dzięki jednak trzeba było nacisnąć prawy i lewy przycisk myszy nie ma sprawy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 ad. mario79 - świetny komentarz (taki treściwy :wink: ) Warto zainstalować najnowszy direct - np. stąd - http://dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=147&t=36 ; daje kilka klatek do przodu. Sprawdziłby ktoś, z wiekszą od mojej ilością wolnego czasu, o co dokładnie biega w tym tipsie, który dotyczy optymalizacji dźwięku, a i parę fpsów w przód podobno daje - http://forum.jowood.de/showthread.php?t=134385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migen Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 mario79, Migen - dzięki jednak trzeba było nacisnąć prawy i lewy przycisk myszy nie ma za co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...