Xavi Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Hmm, Gothic 4 - Min. wymagania: 4GB ram, Intel Penryn Extreme, R600 Crossfire:) A G3 bardzo fajna gra ale jak dla mnie już nużąca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 mam pytanko gram sobie razem z buntownikami i mam pytanko -pierw iść do zameczku i pogadać z królem czy pozwiedzać sobie miasta i wsie ? obecnie wypełniam zadanie w okarze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 co trzeba zrobic, aby gothic wykorzystywal 4gb pamieci, mam viste x64...cos tam trzeba zrobic , tylko co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ja gralem na sredniej jakosci teksturach, uzycie pliku stronicowego bylo zawsze w granicach 1gb a dogrywalo sie bez roznicy, wiec imo dodatkowa ilosc pamieci tutaj nic nie zdziala, tak jak pisalem wczesniej gra mam tzw. memory leak bug i jesli tego nie naprawia patchem to wymiana h/w nic tutaj nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 na 4gb podobno, po zastosowaniu jakies tam sztuczki zadnych zacinek niema... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Może to pomoże. http://files.filefront.com/3GB+Enablerzip/...;/fileinfo.html Jeszcze tego nie przetestowałem. Z tego co mi konio68 powiedział - to działa. Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Aran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Może to pomoże. http://files.filefront.com/3GB+Enablerzip/...;/fileinfo.html Jeszcze tego nie przetestowałem. Z tego co mi konio68 powiedział - to działa. To jest aplikacja, ktora pozwala przydzielic wiecej niz 2gb ramu na jeden proces w win xp, jak wiemy vista znosi takie ograniczenia wiec imo to nic nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam Mam jeden problem z znalezieniem goscia o imieniu Hanson.Przesszukalem juz chyba cala kraine Nodmaru.Czy moglbby mi ktos wytlumaczyc droge np od klanu wilka albo młota a najlepiej by bylo jak by ktos dal mapke gdzie jest zaznaczone dokladne polozenie hansona. Z góry dzieki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam Mam jeden problem z znalezieniem goscia o imieniu Hanson.Przesszukalem juz chyba cala kraine Nodmaru.Czy moglbby mi ktos wytlumaczyc droge np od klanu wilka albo młota a najlepiej by bylo jak by ktos dal mapke gdzie jest zaznaczone dokladne polozenie hansona. Z góry dzieki pozdrawiam http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4bdfa881983c16a4.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 sorki ale czy kalan ten kowal to on sie wyniosł gdzieś z klanu młot a musze musze uzyskac jego aprobate a on po prostu znikł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Hmmm czy u was tez tak bylo ze jak kupowalo sie umiejetnosc wytwarzania trucizn to gosc bral za to kase pisalao ze sie nauczylem umiejetnosci ale nie tracilem 5pkt wiedzy i tak naprawde umiejetnosci nie mialem ? co daje trucizna na broni ? bo zatrulem bron trucizna i jakos nie dziala to tak jak na mnie . Czym sie rozni trucizna od zabojczej trucizny ? ... heh zabilem demona z gothy stojac sobie na daszku i szyjac do niego z kuszy jak stal podemna , bez sensu :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinz90 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Umiejętności wytwarzania trucizn nie było i chyba nie będzie (bug!) bo twórcy totalnie olali graczy. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 grrrr to po ki ch... daja ja handlarzom do nauczenia ? glupota bleeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Hmmm czy u was tez tak bylo ze jak kupowalo sie umiejetnosc wytwarzania trucizn to gosc bral za to kase pisalao ze sie nauczylem umiejetnosci ale nie tracilem 5pkt wiedzy i tak naprawde umiejetnosci nie mialem ? co daje trucizna na broni ? bo zatrulem bron trucizna i jakos nie dziala to tak jak na mnie . Czym sie rozni trucizna od zabojczej trucizny ? ... heh zabilem demona z gothy stojac sobie na daszku i szyjac do niego z kuszy jak stal podemna , bez sensu :( .musisz wbic zatruty miecz w przeciwnika, nie wiem czy sie myle ale chyba lpm trzymaj i nacisnij ppm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Jestem ogromnym fanem serii, i juz niemoge sie doczekac kiedy przetestuje ta gre, kiedy odpalilem G II wylaczylem ja dopiero po paru dniach :D mam nadzieje ze tak samo bedzie z III. Czy III ma taki sam dobry klimat? tak samo wciaga jak poprzedniczki ? Edytowane 7 Czerwca 2007 przez RauloS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 oj ja jako fan 2 nie mogę powiedziec by 3 jej dorównywała;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) Ja jako maniak mówię, że przy 2NK, 3 jest marna, ale jakbyś nie grał w 2, to trójka by Ci się na pewno spodobała. Edytowane 7 Czerwca 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 A mi sie jedynka podobala, dwojka i trojka tez. Ma duze wymagania ale czuć stary klimat i jak dla mnie 3 nie odstepuje na krok poprzedniczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 w gothic 3 sa tylko ogniste smoki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ja widzialem dinozaury rodem z Parku Jurajskiego, ale żaden nie był czerwony :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 na pustyni niedaleko jakiegos maga wody jest strasznie trudna bestia;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 odrazu po zainstalowaniu gry jakiego patcha trzeba sciagnac zeby zmniejszyc bugi ? 1.12 jest najnowszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 pogrzeb w ini patche nic nie dają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Jak nie?? Nie ma psucia się saveów, co jest wazne bo mnie szlag trafial miejscami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 moglby mi ktos powiedziec gdzie dostane jakis ini. ktore sprawilo by ze gra chodizla by lepiej na 1gb ramu i radeonie x1300..., kiedy naciskam bieg i trzymam dluzej niz 3 sek to koles zatrzymuje sie dopiero po jakims czasie od puszczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Po pierwsze za malo ramu i nie nadrobisz tego zadnym ini... pociesze Cie, na 2gb tez sie kulawo gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 EEEEEEE tam ja jak mam kompa w podpisie i puszcze proca na 3.4 GHz to wszytko na fulla i wgrywania sa co jakis czas.. a tak to super plynnie... trzeba samemu chodzic do nowych miast czy raczej Cie tam jakis quest wysle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 "trzeba samemu chodzic do nowych miast czy raczej Cie tam jakis quest wysle ?" Haha a gdzie twoja żyłka odkrywcy ? to chyba w koncu najfajniejsze w rpg zwlaszcza w tych nowych z realistyczna grafika. Łazic i szukać czegos fajnego. Ja zagladam w najdalsze ostepy , skacze po gorach niczym kozica. Jednak zawiedziony jestem , bo jaskninie sa sztampowe, nie ma nic ciekawego w nich. Zawsze mi sie marzyl w gothicu i ciagle niewykorzystany jest pomysl, zeby byla gdzies jaskinia w ktorej jest megazabijacz of the high heaven +300 ale dostac sie do niej mozna tylko uzyskujac informacje z dlugiego questa, a do samej jaskini prowadzi tunel ktorego pokonac mozna tylko przybierajac forme robaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 POMOCY :) przenioslo mnie, tzn. teleportowalem sie gdzies i tam jest MEGA !!!!!!! duzo orkow.. same elity albo inne gady :) Venegard sie to nazywa... co ja tam mam robic ? wybic ich wszystkich ? dodam ze mam 19 lvl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Ten oblężony zamek jest przesadzony... orków przyjemnie tam sie zabijało, miecz wchodził jak w masełko, ale zahaczyłem nie chcący jednego ze swoich, zapisałem gre i potem przy tym głównym zamku, gdzie siedział krół, mnie atakowano :/. Na razie może zostaw ten teren, z tego co pamietam to ten dowódca z Okary (chyba) daje ci kamień i mówi zebyś skontaktował się z tym krółem, ale głowy nie dam. Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...